• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

22.01.2017

14:10

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: PRLJAVO, NAJPRLJAVIJE!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: PRLJAVO, NAJPRLJAVIJE!

Podeli vest

Uoči svakih izbora vaskoliki beogradski politički analitičari rastrče se po medijima i iz malog prsta isisaju zaključak kako nas, eto, čeka jako prljava, maltene najprljavija predizborna kampanja u modernoj političkoj istoriji

Uoči svakih izbora vaskoliki beogradski politički analitičari rastrče se po medijima i iz malog prsta isisaju zaključak kako nas, eto, čeka jako prljava, maltene najprljavija predizborna kampanja u modernoj političkoj istoriji.

U zemlji koja, svidelo se to nekome ili ne, postaje sve ozbiljnija država, oni koji bi da je vrate u stanje dosističkog provizorijuma neće žaliti milione u pokušaju da izazovu haos

Ove 2017. ne trebaju nam 'eksperti' - potpuno je, jelte, očigledno da nas do predsedničkih izbora, tamo negde do aprila, očekuje najcrnja i najgora poplava laži, podmetačina i silovanih afera! Dobar vam stojim, nagledaćemo se mi i naslušati do kraja ove zime i početka proleća svega i svačega, ali ponajmanje će tu biti ozbiljne politike i iskrene brige za budućnost Srba i Srbije.

U zemlji koja, svidelo se to nekome ili ne, postaje sve ozbiljnija država, oni koji bi da je vrate u stanje dosističkog provizorijuma neće žaliti milione u pokušaju da izazovu haos. Domaći tajkuni, kojima nikako nije u interesu Srbija u kojoj više nema burazerskih kombinacija i lakog bogaćenja na pljački državnih fondova, i EU-NATO zločinci, koji žarko žele da Srbiju vrate u vreme kad se njome komandovalo pritiskom na briselsko dugme, zaigraće na ovim izborima na sve ili ništa.

PREVARA

Tanjug

Ako poverujemo u laži Vuka Pozderac Buljubašić Jeremića, onoga koji je krckajući islamističko-katarske milione u Njujorku shvatio da se u Srbiji loše živi, pa je kao rešio da nam pomogne, onda mi ne zaslužujemo budućnost

I zato će biti prljavo, najprljavije, i zato će predstojeći predsednički izbori biti najozbiljniji test ne toliko za Vučićevu vlast koliko za srpsku naciju. Jer mi smo ti koji ćemo svojim glasovima pokazati da li Srbija zaslužuje sudbinu ozbiljne države ili banana-republike koja služi samo zadovoljenju interesa domaćih tajkuna i stranih okupatora.

Ako, dakle, kolektivno većinski poverujemo u laži Vuka Pozderac Buljubašić Jeremića, onoga koji je kad je propao u UN, sve krckajući islamističko-katarske milione u Njujorku, naprasno shvatio da se u Srbiji jako loše živi, pa je rešio da nam pomogne, jerbo on najviše voli Srbiju (!?!); ako pomislimo da je moguće da Srbijom upravlja Sale Prangija Janković, u najmanju ruku saučesnik u ubistvu Predraga Gojkovića koga zapadne službe dokazima o tom zločinu drže ucenjenog više od 20 godina; ako većinski prihvatimo mogućnost da je Velja Ilić preko noći doživeo prosvetljenje, pa je iz čistog patriotizma, a ne iz ljubavi prema prljavom kešu počeo da pljuje SNS i Aleksandra Vučića koji mu je na prošlom izborima bukvalno poklonio pet poslaničkih mandata; pa mi onda i ne zaslužujemo budućnost.

Od nas, dakle, zavisi. Samo i jedino od nas. Mislite o tome.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 7 godina

To si rekao i za prethodne (parlamentarne) izbore. Srecom ne gledam TV pa ne moram da slusam nijednu stranu. Svako sam odlucuje sta je najbolje za njega. \n

stojadin 45

pre 7 godina

Zašto je u tekstu samo Velja Ilić. Lepše bi mu stajalo Velja Alkos Ilić. A odakle je Vuku Jeremiću ono Buljubašić - E to ne znam? Može li neko pojasniti.

Hermes

pre 7 godina

Njegova baba je bila Sadeta Pozderac, udata Buljubašić.

nada

pre 7 godina

Ako Srbija i srpski narod poveruje medijima i svemu sto se pise a ne sagleda sama sta je istina i ko nas vodi u propast ili ko nam zeli dobro dali zelimo da se okrenemo sebi ili tajkunima, dali zelimo stabilnu drzavu gde ce nasa deca rasti u miru i sigurnosti onda se moramo okrenuti onima koji su svojim delima pokazali da vole svoju zemlju i da joj zele dobro ! Mislim da je narod prepoznao svoga vodju i da ce glasati za njega bez obzira na prljave kampanje placenika zapada i Americkih olosa !!!!!!!!!!

Rossia

pre 7 godina

Председник нека иде код Путина по благослов и сигурно побеђује.

Free Palmyra

pre 7 godina

Nikolić će izgubiti, i to će biti još jedna šamarčina Putinu i (uskoro bivšoj) Rosiji.

bole

pre 7 godina

Da je ostala na vlasti ona bagra od 2000te.god. Srbija bi nestala a sto se tice Jeremica ni njegovi zuti ga nisu obozavali kao i danas.

Siniša Škarica

pre 7 godina

SNS pod hitno treba da se očisti od Dosmanlija

nada

pre 7 godina

Lazu" eminentni strucnjaci",lazu novinari sve sami lazovi.Mislim da politicari ne shvataju koliko narod zeli da se barem jedna reforma uspesno do kraja sprovede u zemlji.E zato ce pobediti SNS a ne koje kakve politicke face

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17