• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.05.2016

11:36

NEBOJŠA STEFANOVIĆ DIREKTAN: Ne vidim ozbiljne argumente da SPS ponovo uđe u Vladu!

Politika

NEBOJŠA STEFANOVIĆ DIREKTAN: Ne vidim ozbiljne argumente da SPS ponovo uđe u Vladu!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović uveren je da je apsolutna većina članova Predsedništa te stranke protiv ulaska socijalista u Vladu Srbije

 

- To nije želja da SNS ima neko ministarsko mesto više ili više učešća u vlasti, već reakcija na ponašanje ljudi iz rukovodstva SPS-a u prethodnom periodu - rekao je Stefanović.

Iako su, tvrdi, Dačić i "neki drugi" potuno sigurni da će ih Vučić pozvati u sledeću vladu, Stefanović smatra da to nije izvesno. 

Podseća da će u petak biti sednica Predsedništva SNS, a u subotu i Skupština stranke. 

Od stalne kuknjave da su marginalizovani, preko samosažaljenja i otvorenog suprotstavljanja reformskim odlukama, pa do skandiranja ''Vučiću pederu'', izgleda da nisu uspeli da primete da im je isti taj Vučić pružio ruku i onda kada nisu bili potrebni ni za kakvu većinu

Nebojša Stefanović, potpredsednik glavnog odbora SPS

- Sačekaćemo da vidimo šta će biti Vučićev predlog. U svakom slučaju očekujem da čujem ozbiljne argumente, a danas ih ne vidim, od svakoga ko bude predlagao koaliciju sa SPS - naveo je Stefanović.

Prema njegovim rečima, kad god je bilo teško i kada su se donosile odluke koje ne donose političke poene, socijalisti su ćutali i nisu se oglašavali kada je bila neka kriza, već su puštali da teret sami nose Aleksandar Vučić i SNS.

Dodaje da "posebno poglavlje" u odnosima naprednjaka i socijalista predstavljaju i česti neskriveni napadi na Vučića, politiku koju predstavlja, ali i stranku. 

- Od stalne kuknjave da su marginalizovani, preko samosažaljenja i otvorenog suprotstavljanja reformskim odlukama, pa do skandiranja ''Vučiću pederu'', izgleda da nisu uspeli da primete da im je isti taj Vučić pružio ruku i onda kada nisu bili potrebni ni za kakvu većinu, baš kao ni danas i da su dobili mnogo više uticaja i vlasti nego što predstavlja podrška koju su dobili na izborima - rekao je Stefanović.

Stefanović dodaje da je bolje da Vlada traje koliko god da traje, a da u njoj svi budu jedinstveni, nego da imamo Vladu u kojoj će neki partneri gledati isključivo sopstveni interes i čekati druge okolnosti da promene stranu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Али...ако уз позив добијате и "коферче" - онда је то "друга ствар"...?!

Mmmm

pre 7 godina

Slazem se sa Stefanovicem imali su dosta sansi da se pokažu i nisu, zasto im je ponovo davati!!!

Zelenko

pre 7 godina

Да вам није Вучића не би ни видели како изгледају министарски кабинети. Чуј, Он очекује од Вучића озбиљне аргументе? Стварно смешно.

Mirko

pre 7 godina

Mandatar je video mozda ozbiljan argument za ulazak u vladu, mozda politicki a mozda iz sazaljenja prema SPS-u.

Jelena

pre 7 godina

U novom sastavu vlade ne bi trebalo da bude SPS-a, oni su pokazali ko su i sta su i da im je samo licni interes na prvom mestu,a ne interesi Srbije i svih gradjana!

manda

pre 7 godina

SPS bi mogao malo u opoziciju, godinama vec nekako nalaze nacine da budu deo vlasti.

maki

pre 7 godina

Sacekacemo da vidimo sta ce biti Vucicev predlog, ali prevrtljivi SPS nije potreban Vucicu!

Koviljka

pre 7 godina

Socijalisti su više puta radili Vučiću iza leđa i nisam siguran da je saradnja sa njima u budućoj Vladi pametan potez

Pjer

pre 7 godina

Ako je Dačić spreman da se opdrekne Ružića ,moguća je koalicija sa Vučićem . U suprotnom neće je biti !

Zorana

pre 7 godina

Spa ne zasluzuje da se nadje u novoj Vladi, pogotovo Branko Ruzic.

Stefan

pre 7 godina

Realno SPS ne zasluzuje da bude u novoj vladi. I dalje su tamo glavni Mrka, Skundric... Mislim da ne treba ih uveoditi opet i pruzati im zastitu.

Dragutin

pre 7 godina

Stefanović je izneo svoje mišljenje koje apsolutno ima svoju argumentovanu logiku.

Nikola

pre 7 godina

SPS treba poslati u opoziciju jer su izjave koje su prethodne dve godine davali pojedini visoki funkcioneri SPS-a bile krajnje nekorektne.

Dejan

pre 7 godina

Kad "doktor" Nebojša iz Beograda progovori ostale gluposti drugih nemaju smisla.

Aleksandar

pre 7 godina

Ni ja ne vidim valjane argumente. Njima su bitne samo fotelje, a ne interes Srbije.

Baki

pre 7 godina

Ne postoje nikakvi argumenti da sps udje u vladu! Za novu vladu nam ne treba neko ko ce misliti i ko ce se boriti samo za fotelju i vlast!

Matilda

pre 7 godina

Vucic najbolje zna ko zasluzuje da bude u vladi

tatarin

pre 7 godina

SPS ne zasluzuje da bude u ovoj Vladi, dosta su se slepali.

max

pre 7 godina

Mislim da ih niko ne vidi, nije ih bilo kada su se donosile teške odluke!!

Milos

pre 7 godina

Posle svih izrecenih uvreda od strane socijalista ka SNS-u,sps nikako ne zasluzuje da bude deo vlasti.

Savo

pre 7 godina

Ovi koji su se ponasali kao opozicija a bili su u vladi ne treba uopste da budu u buducoj vladi.

Vladimir

pre 7 godina

Nadam se da ce Stefanovic upseti u ovoj boribi i da u novoj voladi nece biti SPS-a.

Ugi

pre 7 godina

Koalicija sa SPS/om definitivno nije moguca, posebno ne zbog nedostatka njihovih strucnih kadrova i jasnih ideja i planova.

amigo

pre 7 godina

u pravu je koji ce mu djavo problemi..pola njih je zrelo za robiju a sam dacic se jos nije ocistio od kofera i banana ...

Sale

pre 7 godina

I ovaj ministar prolupao. Mali je on za visoku politiku.

ljubica

pre 7 godina

Pa sad ako Potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović misli na pridruzene clanove SNS poput Zorane Mihajlovic onda je istina sto kaze da je vecina iz SNS -a protiv ulaska SPS u vladu. Medjutim, ako se pita clanstvo SNS onda je SPS najpozeljniji partner, a to je i najbolje za buducnost Srbije.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija