• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.07.2016

09:45

DEJANOVIĆ: Verujem da za SPS ima mesta u novoj vladi!

Politika

DEJANOVIĆ: Verujem da za SPS ima mesta u novoj vladi!

Podeli vest

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović rekla je da veruje da će u novoj vladi biti mesta za socijaliste, ali da to ne zavisi samo od te stranke

Ona je za današnji Alo ocenila da je vlada sa SPS-om bolja, kao i da su uprkos "loših reči" između pojedinaca u SPS i u Srpskoj naprednoj stranci, ministri iz tih stranaka jako dobro saradjivali i radili.

- To su građani pokazali i na izborima, jer je preko 60 odsto glasova bilo za ovu opciju. Građani pre svega imaju neograničeno poverenje u (Aleksandra) Vučića, ali kada neko može da pravi sam vladu, uvek je pitanje koga će uzeti - rekla je Đukić Dejanović.

Govoreći o nedavnom obeležavaju godišnjice zločina u Srebrenici, ona je istakla da je želja tamošnjeg rukovodstva i udruženja bila da niko od predstavnika Srbije ne bude u Srebrenici.

- Mi smo prošle godine otišli sa iskrenim stavom da počnemo da gradimo budućnost, doživeli smo jedan potpuno drugačiji stav sa druge strane, koji je verbalizovan ove godine porukom da ne žele da vide nikoga ko ne deli njihov stav o zločinu koji se dogodio u Srebrenici - rekla je ona.

Upitana da prokomentariše odlazak u Potočare lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića, Đukić Dejanović je kazala da je on političar koji ima svoj stav, kao i da njegovi birači nemaju mišljenje kao većina srpskog naroda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
magda

pre 7 godina

Ceda nije covek sa stavom.Njegov jedini stav je licni interes a i politicko misljenje formira u skladu s tim.Pa ne bi se on toliko obogatio bez ijednog dana radnog staza,ajte molim vas,koji je on covek sa stavom.Covek je hipnoticki zavisnik od novca,sve drugo sto radi je farsa.\n

Vrtlar

pre 7 godina

Можете да уђете само у "Парове" са мрком и аном на челу.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми подржавамо избор докторке Славице Ђукић Дејановић за заменика председника Социјалистичке партије Србије. У Социјалистичкој партији Србије стање је напето, како неко стручно рече, стање је болесно. И добро је што је сада други човек Партије доктор неуропсихијатар. Како ће она стићи, да лечи болеснике у "Др Лаза Лазаревићу", где је директор, како ће стићи да обиђе мужа у Рачу, како ће обићи Галенику, како ће уредно и стручно предавати на Медицинском факултету у Крагујевцу, како ће лечити све оне бизарне и конфликтне ликове у Партији, како ће бити евентуална министарка нечега у тазе Влади, на та и друга питања ми немамо одговоре. Она је и народни посланик у Народној скупштини Републике Србије. Види се, да су на њена нејака плећа пале велике одговорности. Она ће помоћи Дачићу да стање у Партији смири или седативима или психотерапијом или хоспитализацијом. Мора се престати са тучњавом међу чланицама Партије по згради у којој је седиште Партије. Мора се вратити мир у СПС.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17