• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.02.2017

15:20

(FOTO) SULJA ŠURUJE SA ZMIJOM! Ugljanin se u Prištini sastao sa Tačijem!

Politika

(FOTO) SULJA ŠURUJE SA ZMIJOM! Ugljanin se u Prištini sastao sa Tačijem!

Podeli vest

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejman Ugljanin sastao se u Prištini sa predsednikom samoproklamovane države Kosovo Hašimom Tačijem

Na slikama koje Informer objavljuje, vidi se da je Ugljanim kod Tačija bio sa svojim saradnicima iz BNV ali i sa kolegama Stranke demokratske akcije Sandžaka čiji je predsednik.

Anel Grbović

Bošnjačko nacionalno veće saopštilo je da je sastanak organizovan nakon akademije koja je posvećena životu i delu Šabana Poluže i Mehmeta Gradice.

Anel Grbović

- Oni su imali značajno mesto u istoriji Bošnjaka Sandžaka. Akademija je održana u Narodnom pozorištu u Prištini pod pokroviteljstvom  predsednika Republike Kosovo Hašima Tačija koji je organizovao prijem za našu delegaciju - navelo je BNV.

U saopštenju se dodaje da je Sulejman Ugljanin čestitao Tačiju jer je "izgradio demokratsku državu."

- Ugljanin je čestitao Tačiju na dobrim rezultatima u izgradnji jedne demokratske, multinacionalne i multikonfesionalne evropske države zasnovane na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom - navodi se u saopšenju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubašvaba

pre 7 godina

Na kom jeziku su vršili konverzaciju??????na bošnjačkom ili šipptarskom.

perica

pre 7 godina

Sulja sa tacijem i ei-ceda sa suljom i svi na budjetu !

Ljubo

pre 7 godina

Srbijooo ,kome si gostoprimstvo i kome slobodu dala ...j

LJUTVO

pre 7 godina

OOOOOOOOO SRBIJO MOJA KOGA TI HRANIS I GAJIS U SBI ZVERINJE KOJE JE TREBALO ODAVNO UNISTITI I PROTERATI IZ ZEMLJE.PA IMALI U OVOJ VLASTI IKOG DA OVO DJUBRE UHAPSI ILI PROTERA IZ ZEMLJE SRBIJE.SULJO NEDAJ BOZE DA TI NESTO ZNACIS OVOJ ZEMLJI LOPOVE I BITANGO IDI U PRISTINU TAMO SU TVOJI ISTOMISLJENICI ILI SE ISELI BILO GDE SAMO DA TE NEGLEDAMO SVINJO JEDNA IZAJNICKA.

ZEMUNAC

pre 7 godina

Koliko krivina od Pazara do Kraljeva majko mila nikakao da prokliza auto uglješin. To je koliko se sećam čoveka i bio u vladi Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija