• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2018

23:08

(VIDEO) LAZANSKI O KUPOVINI HELIKOPTERA MI-35:  "Leteći tenk" se pokazao na ratištu u Siriji, ZA 45 MINUTA STIŽE DO PRIŠTINE!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI O KUPOVINI HELIKOPTERA MI-35: "Leteći tenk" se pokazao na ratištu u Siriji, ZA 45 MINUTA STIŽE DO PRIŠTINE!

Podeli vest

Mi-35 je „leteći tenk“ koji se odlično pokazao na ratištu u Siriji, a prema rečima vojnog komentatora Miroslava Lazanskog, ova letilica, primera radi, od Beograda do Prištine stiže za 45 minuta

U pitanju je, kako kaže, poslednja reč modernog ratnog vazduhoplovstva.

– Mi-35 ide brzinom većom od 300 kilometara na čas, pa je od Beograda do Prištine za oko 45 minuta. Odličan je za borbu protiv ciljeva na zemlji, kabina mu je oklopljena, a može da preveze malo borbeno odeljenje vojnika – navodi Lazanski.

youtube

Ministar odbrane Aleksandra Vulin prekjuče je u Moskvi sa ruskim kolegom Sergejem Šojguom dogovorio nabavku četiri helikoptera mi-35, ali i još toliko transportnih helikoptera mi-17.

– Sa transportnim helikopterom mi-17 srpske interventne trupe spremne su do Kosova da stignu za sat! Što se tiče mi-17, uz četiri najavljena i tri koja već imamo, sada ćemo još brže da prevozimo trupe tamo gde je potrebno – objašnjava Lazanski.

(VIDEO) OVO NAM NATO NEĆE OPROSTITI! RUSKI BORBENI HELIKOPTERI STIŽU U SRBIJU: Ugovoreni detalje isporuke!

(VIDEO) GRMLJAVINA SA PASULJANSKIH LIVADA: Ovako je Vojska Srbije sprečila pobunjenike DA OTCEPE DEO NAŠE ZEMLJE




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija