• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2018

12:11

(FOTO) VUČIĆ STIGAO U MOSKVU! Sutra važan sastanak sa Vladimirom Putinom!

Politika

(FOTO) VUČIĆ STIGAO U MOSKVU! Sutra važan sastanak sa Vladimirom Putinom!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Moskvu gde ga sutra očekuje važan sastanak sa prvim čovekom Ruske federacije Vladimirom Putinom

 

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastaće se sutra u Moskvi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saopštio je Kremlj.

Foto: informer.rs

Dva lidera će, prema saopštenju Kremlja, razmotriti ključna pitanja za dalji razvoj bilateralnih odnosa, kao i međunarodna i regionalna pitanja.

"Predsednik Putin će se 2. oktobra sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji boravi u Rusiji u radnoj poseti", navodi se u saopštenju - prenosi Tass.

Foto: informer.rs

Tass podseća da je Vučić ranije izjavio da će sa Putinom razgovarati o situaciji na Kosovu i Metohiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 5 godina

Ponosni na naseg predsednika. Neverovatno koliko se zdravom politikom bavi.

Mica

pre 5 godina

Kada se sastaju dva ovakva lidera, sastanak mora da bude produktivan.

vujadin

pre 5 godina

Mozda je ova jedna od najvaznijih poseta Rusiji kada uzmemo u obzir eskalaciju nasilja i gazenja medjunarodnih ugovora od starne albanskih politicara.Pomoc rusije je sada potrebna vise nego ikad.

Mila

pre 5 godina

Ova poseta je dokaz koliko predsednik zeli jos vise da ucvrsti vec jake veze Srbije i Rusije.

mile

pre 5 godina

Rusija je zemlja na koju uvek možemo da računamo. Prijateljstvo je obostrano i iskreno.

Saša

pre 5 godina

Moskva je uvek davala podršku Srbiji i nikad nije radila direktno protiv naših interesa .

marijasd991

pre 5 godina

Vazan sastanak. Predcednik ce razvovarati o KiM, on ne odustaje od naseg naroda i nase zemlje, zalaze se za mir i stabilnos!

DANILO

pre 5 godina

Aleksandar Vucic ce tokom susreta sa Ruskim predsednikom Putinom imati veoma konstruktivan sastanak, na stalu ce se naci mnoge teme. Naravno da ce dominantna tema biti Kosovo.

Marinko

pre 5 godina

Mnogo su velika ocekivanja od sastanka dva predsednika.Sudbonosni period oko resavanja kosovskog cvora ceka Srbiju i bezuslovna podrska Rusije nam je sada najpotrebnija.

Bojan

pre 5 godina

Predsednik uziva u lepotama Rusije, dok nestrpljivo ceka sastanak sa Putinom.

stefan

pre 5 godina

Za sad se Vucic iz Rusije nikad nije vratio pokunjen i sa losim vestima, valjda nece ni ovoga puta.

Milica Milicic

pre 5 godina

Predsednik Vucic odrzava odlicne odnose sa bratskom Rusijom.

Gosa

pre 5 godina

Uskoro ce se razresiti nedoumica da li je bilo ikakve potrebe za sumnjom u pomoc i prijateljstvo rusije ili nije?

Milica Milicic

pre 5 godina

Vazna poseta predsednika Vucica Rusiji, od predsednika Rusije , Putina, imamo podrsku i po pitanju KIM.

Jokanovic Milijana

pre 5 godina

Divno,puno srece nasem predsedniku!

miki

pre 5 godina

Ocekujemo pozitivan stav Putina sto se tice KIM

Željko

pre 5 godina

Važan sastanak, izuzetno bitan za Srbiju. Mislim da će posle ovog sastanka Šiptari sa sve svojim Zapadnim zaštitnicima malo promeniti ploču....

Aca Lazic Kojo

pre 5 godina

Odlicno vremeka da se sretnu predsednici Vucic i Putin i izbori nova podrska za vazna pitanja po Srbiju. Ima prostora za unapredjenje nase medjusobne saradnje i trgoviske razmere. Mi smo uvek bili prijateljske zemlje, to moramo cuvati, negovati i unapredjivati u buducnosti.

MarijaFenix

pre 5 godina

Kada ste drzavnik vizija je otelotvorenje odnosa i prema vama. Vasa vizija postaje i njihova. Bravo predsednice Vucicu, i kao sto volite da kazete bravo majstore.

Uros

pre 5 godina

01. 10. 2018. | 12:59 Rusija će bezuslovno podržati naš put ka miru, stabilnosti i borbi za bezbednost našeg naroda

Marija

pre 5 godina

Sastanak sa Putinom moze doneti jos jace i cvrsce veze Srbije sa Rusijom.

Mala

pre 5 godina

Predsednik stigao u Rusiju ,sutra veoma vazan sastanak u vezi pregovora za nasu zemlju.

MarijaFenix

pre 5 godina

Hvala Rusiji na podrsci i postovanju Srbije i naseg predsednika.

Milan

pre 5 godina

Jačanje ekonomske, vojne saradnje je za Srbiju od izuzetnog značaja. Dobri odnosi sa Rusijom, Kinom i Indijom Srbiju jačaju u svakom pogledu.

Rade

pre 5 godina

Srbija će sigurno dobiti veliku podršku Putina u resavanju nekih problema koji su ključni za nas.

Slavko

pre 5 godina

Srbija se može pohvaliti velikim brojem prijatelja i poštovanjem koje uživa od strane njihovih državnika.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Dobro došli u Moskvu i neka su sa srećom svi sastanci sa V.V.Putinom.

Slavko

pre 5 godina

Vazna saradnja i podrska od Rusije koja je uvek bila prijatelj naseg naroda , vere i nacije.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Retko koji lider jedne drzave imas tu čast da se redovno vidja i priča sa velikim Putinom.

Pera

pre 5 godina

Nema šanse da se dve ovako moćne i prosperitivne države ne izbore sa političkim problemima, koje im pod noge stavljaju ljubomorne države!

Mari

pre 5 godina

Velike saveznike i prijatelje imamo u braći Rusima, s toga je od izuzetne vaznosti negovati i ulagati u vec tako dobre prijateljske odnose nasih dveju zemalja.

Dijego

pre 5 godina

Sutra će biti najznačajniji sastanak sa predsednikom Putinom, otišao u Moskvu da se izbori za naše nacionalne interese.

Slavica

pre 5 godina

Verujem u novi uspeh u svim sferama razgovora sa predsednikom Putinom.Mislim da je veliki uspeh ,da toliko puta ,predsednik Putin izvoji vreme za A.Vučića i Srbiju.

slobodan

pre 5 godina

Velika je stvar pojacati odnose sa Rusijom,setimo se da ovi koji su danas u opoziciji a nekada vodili Srbiju retko posecivali Rusiju.

Miljan90

pre 5 godina

Presednici Vucic i Putin imaju medjusobno postovanje i saradnju na visokom nivou.Zahvaljujuci mudrij politici predsednika Srbije, nasa zemlja ima bezrezervnu podrsku Rusije u svim medjunarodnim telima.

Dehan

pre 5 godina

Ponosni smo na prijateljstvo sa Rusijom bez njih ne bi uspeli

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija