• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2018

10:00

PALMA: Cilj Albanaca je etnički čisto Kosovo

Politika

PALMA: Cilj Albanaca je etnički čisto Kosovo

Podeli vest

Ovo što se danas i ovih dana dešava na Kosovu i Metohiji je nastavak etničkog čišćenja iz 1999. godine i martovskog pogroma iz 2004. godine. Krajnji cilj je etnički čisto Kosovo - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma


 - Neuspeh Albanaca na Skupštini INTERPOL - a je samo povod, a njihov zahtev za prijem u INTERPOL je imao za cilj da nakon toga stave na INTERPOL - ove poternice gotovo sve Srbe, kako bi svi morali da odu sa Kosova i Metohije. Deo međunarodne zajednice je za etničko čišćenje Albance nagradio priznanjem jednostrano proglašene nezavisnosti. Taj deo međunarodne zajednice i danas podržava sve što Albanci rade, a to što rade, ne rade sami. To je i sam Haradinaj više puta potvrdio. Evropska unija treba podhitno da prestane sa pominjanjem "dve strane ili obe strane" u svojim saopštenjima, jer time vređa Srbiju, a vređa i zdrav razum. Ovde je samo jedna strana upotrebila oružanu silu i ovde je samo jedna strana uvela takse i palila srpske proizvode po uzoru na Hitlera krajem tridesetih godina prošlog veka. Svet se mora suprostaviti albanskom fašizmu na Kosovu i Metohiji i prvo sprečiti dalje etničko čišćenje, a drugo, Specijalni sud za ratne zločine OVK konačno mora da počne sa radom i objavi prve optužnice protiv ratnih zločina albanskih terorista. Jedinstvena Srbija u potpunosti podržava ono što radi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Cela Srbija mora da stane iza svog rukovodstva i ceo svet mora da osudi albanski fašizam -  izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.
 

(UŽIVO) ŠIPTARI TUKLI SRBE KUNDACIMA PRED ŽENAMA I DECOM! Za 12 časova zakazan PROTEST U CENTRU SEVERNE MITROVICE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 5 godina

Cilj koji su siptari sebi postavili nece moci da ostvare, Srbi su odlucni da opstanu na Kosovu a drzava Srbija je nedvosmisleno uz njih

Lara

pre 5 godina

Када немају дипломатске аргументе, шиптари се служе старим послом, насиљем, да униште све српско!

Kosta

pre 5 godina

Nadajmo se da ce Srbija dobiti podrsku pojedinih svetskih sila i uspeti da sacuva KiM .

SofiM88

pre 5 godina

Nadam se da Albanci nece ostvariti taj cilj.

SofiM88

pre 5 godina

Samo jedna vrsi agresiju i izaziva incidente.

Proterivanje

pre 5 godina

Њима и јесте циљ да са Космета протерају све што није албанско, за почетак све оно што је српско.

Mika

pre 5 godina

Nećemo im priuštiti to zadovoljstvo! Ima ko da štiti taj narod!

TAKi

pre 5 godina

Cilj koji su siptari sebi postavili nece moci da ostvare,

sindarela

pre 5 godina

To je i nas cilj ,kad se Kosovo vrati pod ingerenciju Srbije,samo onda Kosovo necemo cistiti od Srba!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija