• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

26.11.2018

22:13

SARAJEVO BI DA RAZORUŽA DODIKOVO OBEZBEĐENJE: NE DAJU IM DA NOSE ORUŽJE U PREDSEDNIŠTVU BiH! Nešto se opasno smera?!

Politika

SARAJEVO BI DA RAZORUŽA DODIKOVO OBEZBEĐENJE: NE DAJU IM DA NOSE ORUŽJE U PREDSEDNIŠTVU BiH! Nešto se opasno smera?!

Podeli vest

Direkcija za koordinaciju policijskih tela BiH obavestila je predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da nijedna policijska agencija, sem pripadnika Direkcije, ne može da unosi oružje u zgradu Predsedništva BiH

Komentarišući tu vest, Dodik je rekao da neće odustati od toga da ga čuva policija Republike Srpske, jer, kako je rekao, neće da bude "glineni golub".

On je za banjalučku ATV potvrdio da je na službeni mejl njegovog šefa kabineta stigao akt Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH kojim ga obaveštava da nijedna policijska agencija, izuzev pripadnika Direkcije, u zgradu Predsedništva BiH ne može unositi oružje.

(VIDEO) PUTINOVA MAŠINA OD KOJE ĆE SE TRESTI SVET: Rusija započinje razvoj inovativnog strateškog bombardera!

- Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH neće dozvoliti ulazak naoružanim pripadnicima drugih policijskih agencija u zgradu Predsedništva BIH - navodi se u saopštenju direktora Direkcije Mirsada Vilića.

Podsetimo, ranije je bilo upozorenja da Dodika žele da uhapse u Sarajevu i da mora dobro da se pazi. 

NE ZNA SE DA LI MEĐU ŽRTVAMA IMA SRBA?! Šestoro mrtvih u hotelu u gradu gde rade ljudi sa Balkana - HOROR U ŠVAJCARSKOJ!

- Mora Dodik da se pazi i nek se drži srpskog dela Sarajeva, nek tamo otvori kancelariju i video-linkom neka drže sastanke. Ne sme nigde da ode gde ga neće braniti ozbiljne i osposobljene policijske jedinice. Mislim da je plan da ga uhapse i da mu sude, a videli smo u Haškom tribunalu, kad čoveka uhapse, nije važno za šta će da mu sude, za šta im padne na pamet - upozorio je predsednik SRS Vojislav Šešelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
HAG

pre 5 godina

tzv.MUP rs je teroristička organizacija osudjena za ratne zločine i genocid presudama haškog tribunala i domaćih sudova.Još samo malo i ukinut će se...nek ih ne zabrinjava oružje!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija