• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

09.01.2019

22:21

SERGEJ TRIFUNOVIĆ OD REKLAMA ZARADIO PARE, A SKUĆIO SE NA MUFTE:  Od države dobio stan, otkupio ga za SAMO 13.700 EVRA!

Politika

SERGEJ TRIFUNOVIĆ OD REKLAMA ZARADIO PARE, A SKUĆIO SE NA MUFTE: Od države dobio stan, otkupio ga za SAMO 13.700 EVRA!

Podeli vest

Trifunović 31. avgusta 2000. dobio stan od 48 kvadrata na Novom Beogradu. Kao 'zaslužnom umetniku' odobreno mu da stan otkupi po bagatelnoj ceni, odnosno za samo 270 evra po kvadratu!?

Glumac Sergej Trifunović, koji je tokom svoje karijere od snimanja filmova, serija i reklama zaradio silne pare, dobio je od države stan na Novom Beogradu i otkupio ga po bagatelno niskoj ceni, skoro deset puta nižoj od tržišne, otkriva Informer!

Potpuno nerealna cena

Kako pokazuje dokumentacija do koje smo došli, Trifunović je 31. avgusta 2000, u vreme vlasti Slobodana Miloševića, od gradske vlasti u Beogradu (tada koalicija SPO i SPS) dobio na korišćenje dvosoban stan od 48 kvadrata na Novom Beogradu. On je kasnije taj stan otkupio za sumu koja preračunata u evre iznosi svega 13.700 evra!?!

Samo privilegije mu bitne

Čime je Trifunović zaslužio tu privilegiju koju milioni drugih građana Srbije nisu imali? On je danas protiv Vučića jer nema više kombinacija
Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda

Nekretninu na odličnoj lokaciji (adresa poznata redakciji) Sergej Trifunović dobio je kada je imao svega 26 godina, i to kao 'zaslužni umetnik i kulturni radnik'. Istovremeno njegove mnogo iskusnije i zaslužnije kolege živele su, a i danas žive, kao podstanari, bez rešenog stambenog pitanja! Za razliku od njih, Sergej je stan u novobeogradskoj ulici Palmira Toljatija na kraju dobio za 270 evra po kvadratu, iako su u tom kraju cene nekretnina danas i desetostruko više?!

Prema ugovorima do kojih smo došli, Trifunovićev stan ima dve sobe, kuhinju, kupatilo, hodnik, lođu i pripadajući podrum.

Sve, inače, počinje jula 1998. godine, kada se glumac obraća pisanom molbom Skupštini grada Beograda kojom traži da mu se kao 'uglednom javnom radniku' dodeli stan...

Brat Bane mu pomagao

Foto: Tanjug

Kako se može videti u dokumentaciji do koje je Informer došao, Sergeju je tokom procesa otkupa stana pomogao i brat Branislav.
Sergej Trifunović je ovlastio brata da umesto njega zaključi i overi ugovore o otkupu gradskog stana za smešne novce.

"Sergej Trifunović obratio se Komisiji za stambena pitanja Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda za dodelu stana. U zahtevu se navodi da je istaknuti kulturni javni radnik i da nema rešeno stambeno pitanje. Rešenjem IO SGB od 6. 7. 1998. godine dodeljen mu je stan...", navodi se u dokumentu Uprave za imovinskopravne poslove u koju je Informer imao uvid.

Nakon toga, Trifunović i JP 'Stambene usluge' 31. avgusta 2000. godine zaključuju ugovor o korišćenja/zakupu stana sa pravom otkupa. Tri godine kasnije, krajem marta 2003, glumac podnosi zahtev za otkup, a 27. januara 2004. godine potpisuje i ugovor o otkupu stana. Njime je predviđeno da Sergej stan može da otkupi u roku od 40 godina, u jednakim mesečnim ratama. Konačno, 5. maja 2016. Trifunović dobija dobija potvrdu da je u celosti isplatio stan, i to u iznosu od 1.693.358 dinara, što je prema tadašnjem kursu samo 13.700 evra!?! Dakle, 270 evra po kvadratu!

Kako se Sergej dokopao stana

Foto: Informer DN

* 6. 7. 1998. godine Grad Beograd donosi pravosnažno rešenje o dodeli stana Trifunoviću u zakup na neodređeno vreme
* 18. 8. 2000. počinje da teče Sergejeva obaveza plaćanja zakupnine i ostalih troškova
* 31. 8. 2000. Trifunović i gradska uprava (JP "Stambene usluge) zaključuju ugovor o korišćenju/zakupu stana
* 27. 3. 2003. Trifunović podnosi zahtev za otkup stana u Palmira Toljatija
* 27. 1. 2004. glumac je potpisao ugovor sa gradom o otkupu stana
* 5. 5. 2016. izdata potvrda da je Trifunović u celosti izmirio obaveze za stan u iznosu od 1.693.358 dinara
* 13. 5. 2016. Grad daje saglasnost da se pravo svojine na stanu upiše na Trifunovića jer je izmirio sve obaveze za otkup

Poznati glumac juče nije odgovarao na poruke i pozive novinara Informera. Na drugoj strani, zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da je sada sasvim jasno da Trifunović sve u životu radi samo da bi se dokopao privilegija.

Ispaljen, pa ozlojeđen

Činjenice o stanu

* Stan u novogradnji u Palmira Toljatija ima 48 kvadrata
* Ima dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinju, lođu, podrum...
* Ugovorom je Trifunoviću omogućeno da stan otplati na 40 godina u jednakim mesečnim ratama
* Na kraju je platio 1.693.358 dinara, što je po tadašnjem kursu iznosilo 13.700 evra
Stručnjaci za nekretnine kažu da ovaj stan danas vredi najmanje 90.000 evra

- Stan koji je Trifunović dobio od grada samo je još jedan dokaz da je on osoba koja vodi računa samo o ličnoj koristi, šta god radio. Taj stan je bukvalno poklon od države jer ga je otkupio za oko 270 evra po kvadratu u delu grada u kome je cena kvadrata i deset puta viša! Po kom kriterijumu je Trifunović dobio stan, a ne neki drugi glumac ili umetnik mnogo zaslužniji od njega? Čime je Trifunović zaslužio tu privilegiju koju milioni drugih građana Srbije nisu imali?! - pita Vesić.

On dodaje da na ta i slična pitanja nećemo dobiti odgovore, jer je Trifunović u to vreme bio 'politički podoban'.

- Sada je sasvim jasno da je razlog zašto je Trifunović danas protiv Vučića to što je ovo valjda jedina vlast u kojoj on nema privilegije. Kod Vučića ne može da napada policajce kao što je to radio 2001. godine u 'Stupici', kod Vučića ne može da dobije stan i otkupi ga ispod svake cene... Pokušao je on i da dobije zgradu za pozorište u 'Beogradu na vodi' pa pošto nije uspeo, sada mu smetaju i 'Beograd na vodi' i Vučić - ističe Vesić.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ UREDNIKU INFORMERA ZAPRETIO LINČOM, A KAD MU JE VUČIĆEVIĆ ODGOVORIO - NETRAGOM JE NESTAO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ceca

pre 5 godina

Sada je jasno zašto je Sergej tako zadrt za propalu opoziciju... mogao odlično da krade pa mu odgovaralo.

Nemanja

pre 5 godina

Sramota je da na ovakav način dolazi do stana.

Ketty

pre 5 godina

Naucilo to da uzima na grbaci ovog jadnog naroda pa im sada rasipa pamet kako nista ne valja kod Vucica pa kada se on i njegovi tajkuni i sponzori pojave bice sve med i mleko. Ko poveruje je prava budala.

Marija

pre 5 godina

Pa ne mogu danas da se dele stanovi ko na pijaci.

Vivijen

pre 5 godina

Od njega se bolje nije moglo ni očekivati Sergej je oduvek želeo da ojadi državu. Treba ga biti sramota, ali on obraza nema.

Srćko

pre 5 godina

A što ne pišete malo o onima koji su dobili državne stanove za 2 kutije cigareta u doba inflacije... ima ih na hiljade... to nije interesantno???

Danilo

pre 5 godina

Sve jsno i dokumentovano, Pa sigurno se neko normalan i cist nije javio, vec Trifunovic koji ima toliko putera na glavi da se pokrije ušima.

Katarina

pre 5 godina

I to mu je bilo malo, nego je još i uzimao oare od roditelja bolesne dece. Stidi se Trifuniviću!

Nada

pre 5 godina

Svako delo izade na videlo ,pa i ovo,a "zasluzni umetnik i kulturni radnik"ne pokazuje vise ni malo kulture i daje los primer omladini.

Nestor

pre 5 godina

Ko zna sta mu je sve Đilas obećao da se uhvati u kolo s njim

Dilan

pre 5 godina

Ko zna sta su mu Djilas i Jeremic ponovo obecali, cim se ovako gica.

jova4321

pre 5 godina

A sto ne napisite kaki je gospon Vucic dobio vise stotina kvadrata zabadava .

Sasa

pre 5 godina

Bolje je bilo da nastavi da glumi ali licna korist pre svega.

Lola

pre 5 godina

I sada mi se on to kobajagi bori za pravdu .Priznajem veoma je recit,bas informisan mladic

Goca

pre 5 godina

Zasto o ovome Sergej ne pricao na nazovi protestima vec zaludjuje narod raznim pricama i predstavljanjem u nekom drugom svetlu. Svaka istina ispliva na videlo i ne moze se sakriti dragi Sergej

Slavko

pre 5 godina

Pa sto ne pises kako je tvoj Vucic dobio stan stoko ? Kako bih te slatko poducio ponasanju da te vidim negde.

Petar

pre 5 godina

Ne kaže naš narod uzalud. Narani kuče da te ujede.Isti takav je opozicionar Sergej Trifunović.

miki

pre 5 godina

sergej je izuzetno snalazljiv covek,evo i sada ima zelju da se snadje za jos jedan stan verovatno

marko

pre 5 godina

Da se razumemo ja nisam fan rezima tako da su ne mogu da kazu da sam bot. Neverovatno ali se slazem sa poentom clanka. Trifunovic je srebroljubac i folirant. Ceo grad zna da je stan dobio jer je bio ''blizak'' sa zenom jednog bradatog predsednika stranke. U toj stranci je bio i Kesic voditelj 24 minuta I to ne obican clan vec ''mladi lav'' ili ti ''jastreb'' tog ravnogorstva. Eto to je moj razlog zasto ih ne postujem.

Dragojlo

pre 5 godina

Sergej opasni muvator, uzimso je novac od bolesne dece , zato može sad da kupuje stanove , i da zarađujr puno

milos

pre 5 godina

Ne gura se on kod Djilasa sto ga voli,vec zbog para.

Djoka

pre 5 godina

Ovaj me lik nervira ,ali mi nije jasno sta je ovde protivzakonito.Stan dobio od d4zave a ne od Vucica..Vucic nije drzava...srbija postojala 8 pre a postojace i posle njega.Prezivela je ova drzava i gore ljude od njega

Ronaldinjo

pre 5 godina

Segej bi da pozajmi pare od Đilasa aii isto tako da i od Đilasa dobije stan nego da ga otplati.

Gik

pre 5 godina

Prvo dobijes sve za dz od drzave i jos ti malo pa i rugas se na njen racun i budes protiv nje,sramno ponasanje sta reci vise.

englezii

pre 5 godina

Sergeje Govno jedno pogano treba te ohladiti i poslati na onaj svet ! pas ti mater je,,o

Pedja971

pre 5 godina

Opšte je poznato da je on veoma dobar glumac ali i neverovatno bezobrazan,apsolutno nekulturan i veoma loš čovek. To je velika šteta jer je pun otrova a može biti veliki umetnik. Zato će ga ljudi pamtiti kao malog čoveka,ako ga uopšte i zapamte.

caca

pre 5 godina

Premuntao drzavu za male pare!!!!Ili,bolje receno oplackao sopstvenu zemlju!!!!Sada uziva u stanu i smislja nove prevare!!!

NB

pre 5 godina

Hoće Sergej ponovo na vlast da i bratu nabaci jedan stan.

Daki

pre 5 godina

Kakav je zasluženi umetnik Sergej?! Koliko filmova i serija je snimio , smešno?!

Jovana Branković

pre 5 godina

Svi smo videli kakav je Trifunović čovek, tako da me ništa oko njega više ne čudi. Dno dna.

Caca

pre 5 godina

Cekaj,pa vi niste novinari, vi ste FBI! Alal vera. Divim vam se do imbecilnosti

Pjer

pre 5 godina

Ništa čudno,pa na protestima su skoro svi bivši lopovi !!!

Petar

pre 5 godina

Ovog monstruma sam izbrisao iz ljudske kategorije posle njegovih "glumackih uloga" u antisrpskim filmovima, pogotovo u najodvratnijem filmu svih vremena pod nazivom "Srpski film"!!!

Ana

pre 5 godina

Eto ti lopov, drogaš, prevarant, i taj drži pridike nekom.

Marcco

pre 5 godina

Klasično snalaženje u mutnom po sistemu sidikalnih vođa iz prošlosti... laje, laje a paralelno traži, pa ako dobije, malo se smiri pa nanovo. A ovce protestvuju p snegu i kiši ne bi li Sergej "uradio" jedno 3500 kvadratnih metara "na korišćenje" do konačnog preuzimanja, ovog puta na lokaciji gde je kvadrat 3000 evra. Mal ose prececenijo. Jeste da je porastao od kada je uzeo stan od 48m2 ali 10 miliona evra je malo previše.

Saska

pre 5 godina

Sta je ovde sporno?? Jeste zaslužan umetnik, jeste zaslužio stan, i jeste ga otkupio kad je došlo vreme za to, tada su cene bile takve pa se moglo.... SVOJ STAN OTKUPIO!!!! Neee, trebao je da ga oduva, strašna vest.... Evo, odmah kreće kuka i motika

dejana

pre 5 godina

Obicno na drzavu se zale oni koji su je najvise opljackali .

Vengel

pre 5 godina

Kažite mi,bilo gde u svetu,gde je glumac napravio dobru političku karijeru?Odreda sve manipulativne.Citaci tudjih tekstova.Da me pogrešno ne razumete.Svaka čast profesiji ali glumačkom manipulacijom ,koristiti popularnost i zavoditi mase je bedno.Posebno kod nas.Mi smo navijački narod,sklon idolima.Nasim idolima bi oprostili i ubistvo.On je nas ljubimac i sve mu je dozvoljeno .

vesa

pre 5 godina

I jos mu ne odgovara drzava i sistem?! Malo mu...

Veljko M

pre 5 godina

Nije jedini od ovih našio opozicionara koji je se mufte obogatio.

Sbn

pre 5 godina

Interesantno. Mene mnogo vise zanima kako je Vulin dosao do para za kupovinu svog stana. Procesljajte i ostale ministre u vladi i javno iznesite ko ima koliku platu i koja je vrednost stanova u kpjima zive pa sve predajte komisiji za ispitivanje porekla imovine. Ako nemate petlju da odgovorno radite svoj posao onda cutite.

aca

pre 5 godina

Trifunovic narkomancina, dobio stan od Djikija i Zutih u to vreme skoro pa nista nije dao u odnosu na cenu zato on sada i laje!

Miki

pre 5 godina

Sad ce lopov Djilas da mu kupi jos jedan stan zato im je i prisao.

Ana

pre 5 godina

Sergej je odlican glumac, ali ga je novac Djilasa zaludeo. Smeta mu sada sto ne moze da vrsi malverzacije.

Jana

pre 5 godina

Bože šta ovaj drogaš radi, još se ofira u javnosti kao poštenjačina.

Milenko

pre 5 godina

Možda je hteo i to famozno pozorište na rate, i da ga prisvoji.. Ali ne može!! Možda otud i mržnja..

mala

pre 5 godina

Sergej je nekada bio ok lik, neznam sta mu se sada desava.. Totalno je pod uticajem opozicije.

Mica

pre 5 godina

Sergej navikao da živi na visokoj nozi i na teret države... Sad kad mu je neko stao u kraj, sad mu država ne valja.

Vodolija

pre 5 godina

Gde je Sergej tu su i mahinacije i lopovluk.

Milica

pre 5 godina

Sergej Trifunović je glumac u pokušaju koji samo gleda da na najlakši način obezbedi sebe,briga njega i za narod i za zemlju.

sasa

pre 5 godina

Eh da mozemo svi na ovaj nacin kao Sergej, pljujes drzavu, vredjas predsednika, otimas novac koji je uplacen za lecenje dece i stambeno se obezbedis...ali i pod cenu da dobijem vilu ja to ne bih uradio!

Pavle

pre 5 godina

Ovom probisvetu Sergeju Trifunovicu, sve je malo.

Boka

pre 5 godina

I on kuka zali se nije dobro ja nebih to nista dala.

Anja

pre 5 godina

Sergej je ranije očigledno imao mnoge privilegije, ali to vreme je srećom prošlo. O njemu više ljudi nemaju lepe reči ni kao o čoveku ni kao o glumcu.

vileta

pre 5 godina

Izgleda mu nije dovoljan stan, probahatio se prohtevi mu porasli.

Ivana

pre 5 godina

Sergej Trifunovic je sramota za Srbiju. Jedan obican lazov i narkoman!

tale

pre 5 godina

zaista je čudno zašto je Sergej ovo sve sebi dozvolio

Alibaba

pre 5 godina

Ostavite vise ljude na miru i gledajte svoja posla,vi ste bruka za novinare

star

pre 5 godina

Sa 26 godina je Trifunović dobio stan na mufte od države kao zaslužni umetnik i kulturni radnik, vrlo napredna osoba, nema šta, verovatno zato je sada protiv države, što ne može više uzeti na mufte ama baš ništa.

tale

pre 5 godina

da li se sećate odličnog filma "Stršljen" , u kome je Sergej tumačio glavni lik? Dobra gluma...šteta je što se ne bavi svojim poslom, politika nije za njega

Torres

pre 5 godina

A zna da prosipa moral po beogradskim ulicama i trgovima.

Dragan

pre 5 godina

Sada je meni jasno zasto Trifunovic protestuje, pa on bi jos jedan stan da dobije.

Jelena Markovic

pre 5 godina

Pravi predstavnik opozicije, sve bi na mufte da dobije od države.

Nina

pre 5 godina

Opoziciju bi trebalo da bude sramota što ima ovakvog čoveka u svojim redovima, mada našli su se i oni isti. Svi bi oni da opljačkaju državu, zbog toga im i smeta Vučić.

malo bi pišao

pre 5 godina

Opa, Đurđo! Dok je imao lične koristi, ni jedna vlast mu nije smetala. Sada, kada od ove vlasti nije dobio mesto za pozorište u "Beogradu na vodi", malo bi pišao po grobovima.

Djole

pre 5 godina

Po ovome se vidi da godinu dana uopste nije ni placao stan

Gogi

pre 5 godina

Pa on i njemu slicni su danas protiv Vucica jer je proslo to vreme kad je moglo da se krade i radi sta hoce. Toga vise nema, to im se ne svidja pa sad kao nesto protestvuju, treba da ih bude sramota.

Maja

pre 5 godina

Sergej je sa Zutacim pokrao sve a ova vlast sve radi posteno i zato covek seta jel ne moze da krade.

ica

pre 5 godina

Prava "poštenjačina", još je i manipulisao novcem koji je uplaćivan bolesnoj deci!

Igor

pre 5 godina

Trifunović je prvi kandidat za ispitivanje imovine kada se usvoji novi zakon o poreklu imovine. Ako imate još koji stan na Novom Beogradu po toj ceni, molim vas da mi javite, rado bih ga kupio. Svi podaci poznati redakciji. Hvala !

kontesanera

pre 5 godina

Bolje da su mu ga poklonili nego što je bio u situaciji da diskriminiše druge građane po pitanju cene stana.

ica

pre 5 godina

Prava poštenjačina, još je manipulisao i novcem bolesne dece!

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Zaradio na reklami za domacinski cips!

Merima

pre 5 godina

Sergeju odgovara samo ona vlast od koje može da dobije neku korist, da ima privilegije i zbog toga mu ova vlast nije dobra jer ne može ništa na mufte da se dobije već sve mora da se zaradi.

Gagag

pre 5 godina

Sergej olicenje ljudskog karaktera,hrabrosti,humanosti...Obozavam i veoma postujem lik i delo Trifunovica..molim da objavite !!

Marcco

pre 5 godina

Tako to ide. Kad neko umre bez naslednika, imovina pripadne opštini tj. gradu a onda dođu ovakvi i to kupe budzašto. Pa bolje je rešiti to testamentom i dati stan nekoj romskoj porodici... imaju veće zasluge od ovakvih.

Uzicanin

pre 5 godina

Da, da, pogotovo kad "Informer" piše, a o vilama na Dedinju komplet sa poslugom i održavanjem ne pišete. A ovde dreka na 48m2 koji si ipak otkupljeni koja god da je cena.

Jack

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako ste došli do računice da je cena kvadrata 270 EUR?! 13700 : 48=285,4 EUR Kada već pišete,mogli ste i da računate! Znam da komentar neće biti objavljen,ali probao sam.

Pagucab

pre 5 godina

Strašno. Ovo je za zatvor. Treba ispitati sve koji su dobili državne stanove i to krenuti od vrha vlasti pa do nas običnih smrtnika. Ne treba zaobići ni novinare, "novinare", urednike i "urednike". Sve koji su zloupotrebili službeni položaj i koji su širili klevetu, mržnju i pozivali na nemire i rat treba strpati u zatvor na 20 i više godina

Djekson

pre 5 godina

Pa niko se ne Dere za dzabe Cak se i psovke naplacuju kao i kuckanje po Twiteru Sve zarad interesa Sad ce uzme platu i ce da se smiri

Branko

pre 5 godina

" Ljudi sta ste napali coveka pa on je i danas -NE KULTURNI RADNIK, drzava ga hrani a on je ujeda " !!!!????

Duci

pre 5 godina

A sta je ovde nezakonito? Bolje da je dobio stan 90tih u vreme bombardovanja i stradanja gradjana Srbije? Ili da mu poslala tetka iz Kanade. DJV kako ti ne dosadi covece da cerecis svakoga ko pisne protiv vlasti. Ovako si i za Djindjica i Olivera isto. Imas li trunke odgovornosti prema sebi?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija