• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2019

17:56

DIREKTORKA DKC MAJDAN DUNJA HADŽIĆ: Najoštrije osuđujem vređanje žena, samo zato ŠTO DRUGAČIJE MISLE!

Politika

DIREKTORKA DKC MAJDAN DUNJA HADŽIĆ: Najoštrije osuđujem vređanje žena, samo zato ŠTO DRUGAČIJE MISLE!

Podeli vest

Reagujući na uvrede glumca Sergeja Trifunovića upućene novinarki Srpskog telegrafa Ivani Žigić, direktorka DKC "Majdan" Dunja Hadžić je poručila da vređanje žena zbog toga što drugačije misle najoštrije osuđuje

- S obzirom na poziciju na kojoj se nalazim i na opseg svog rada, apsolutno se podrazumeva da najstrožije osuđujem bilo kakvu vrstu nasilja, a pogotovo nasilje nad  ženama koje svakako predstavljaju "slabiji" i nežniji pol.

Apsolutno je nedopustivo da pristalice SzS  vređaju one koji savesno obavljaju svoj posao samo zato što drugačije misle- rekla je Dunja Hadžić.

ŽENE SNS NOVI SAD: Stop nasilju nad ženama




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija