• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index/Mediji

08.02.2019

22:33 >> 22:36

HRVATSKA PRVOCIRA SRBIJU! POSLALA VOJSKU NA KiM, "USTAŠKOM KOMANDANTU" SRBI NEĆE OPROSTITI BEZOBRAZLUK!

Politika

HRVATSKA PRVOCIRA SRBIJU! POSLALA VOJSKU NA KiM, "USTAŠKOM KOMANDANTU" SRBI NEĆE OPROSTITI BEZOBRAZLUK!

Podeli vest

Ministarstvo odbrane Republike Hrvatske (MORH) saopštilo je da je trideseti hrvatski kontingent (HRVCON) upućen u NATO operaciju podrške mira u američke baze na Kosovu i Metohiji

Trideseti hrvatski kontingent iz vojarne Knez Trpimir u Divuljama kod Trogira upućen je u NATO operaciju podršle miru u Republici Kosovo, u kojoj hrvatske snage učestvuju zadnjih deset godina, saopštili su iz MORH.

 Odlazak kontingenta ispratio je načelnik stožera 93. avio baze pukovnik Boris Panić koji je istakao kako Hrvatska ratna avijacija (HRZ) u misiji na Kosovu kontinuirano učestvuje od 2009. godine, a kroz svih 30 misija uz ljudstvo učestvovala je i avijacija s po dva helikoptera Mi-8 MTV1/Mi-171Sh.

TRAMP POSLAO POMPEA DA DA SRBIJI OTME TURSKI TOK: Pritisnuće Mađarsku da spreči RUSKI GASOVOD!

Zapovednik 30. kontingenta bojnik Stjepan Stepić poručio je da su vojnici dobro pripremljeni, iskusni i spremni za još jednu misiju.

- Punih deset godina naši pripadnici daju svoj doprinos podršci izgradnje i održavanja mira i stabilnosti u REPUBLICI KOSOVO pod okriljem NATO operacije, a naša je uloga i ovoga puta potvrditi punu posvećenost što uspešnijem sprovođenjui misije i dostojanstveno i časno predstaviti našu domovinu - kazao je Stepić.

VUČIĆ DOVEO DO LUDILA HARADINAJA I EKIPU: Prištinu izbezumila poruka predsednika Srbije da ne priznaje Kosovo!

Zadatak hrvatskih vojnika na području američke baze Bondstil u Uroševcu je prevoz osoba i tereta, navodi se u saopšenju.

I ONDA SE U LONDONU SE ŽALE DA SRBI NE VOLE BRITANCE! Kosovo guraju u UN, PRAVE IM VOJSKU, bombardovali su nas, a i PRIZNALI SU LAŽNU DRŽAVU!

SRBIJA IMA PUNU PODRŠKU SAD DA PRIZNA KOSOVO: Ambasadori Skot i Kosnet se najeli bunike, ILI SU MNOGO KVARNI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djurdja

pre 5 godina

Za godinu dana lecice ih od posledica osiromasenog uranijuma. Neka pitaju italijane kako su prosli tamo.

slađa

pre 5 godina

Hrvatska na ovaj način pere svoju ustašku biografiju. Ali jasenovački album sa fotografijama i najnovija otkrića o voljenom im Stepincu izazivaju preteranu servilnost prema NATO radi lepšeg odraza u ogledalu, Istina je da Srbija drži ključ mira na Balkanu, Hrvatska ne može to da podnese i zato se upetljava u stvari koje bi isprovocirale Srbiju. Bezuspešno.

Smrad

pre 5 godina

Ustaše šalju vojsku na Kosovo zadnjih deset godina, a tek sad reagujete. I treba nam sve uzeti jer smo moroni

Saradžogla

pre 5 godina

Znači došli su da budu sluge u trgovini narkoticima?Taksiraju! ... Pošto su ameri opterećeni albanskim ,,muzičkim željama,, koje će sve manje da im ispunjavaju u jednom trenutku biće ,,stani - pani,,?Srpska vojska će spasiti BONDSTIL od albanskog napada.Albanci su nekada sarađivali sa rusima pa se posvađali i rusi su se bežeći jedva spaili!Onda su im došli kinezi i isto su prošli.Ako se ne zauzda albanska mafija ameri i englezi će im biti sluge?A onda kreće protiv njih ruska i meksička narko mafija?

Gorrn

pre 5 godina

Zar NATO nema pravo pristupa u sve objekte u Srbiji, i zar nema imunitet od domaćih zakona? Da li se sećate koja vlast je to prihvatila i potpisala? Zar hrvatski vojnici nisu u NATO? Šta možete da zaključite?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija