• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kossev

13.02.2019

19:01

IMAĆEŠ RAT, AKO PRISMRDIŠ SEVERU! Šef NATO-a BRUTALNO pokopao Haradinaja - Operativni plan za Kosovo znači KRVOPROLIĆE!

Politika

IMAĆEŠ RAT, AKO PRISMRDIŠ SEVERU! Šef NATO-a BRUTALNO pokopao Haradinaja - Operativni plan za Kosovo znači KRVOPROLIĆE!

Podeli vest

Postoji Briselski sporazum iz 2013. koji jasno predviđa da KBS ne može da uđe na Sever bez dozvole komandanta KFOR-a. Ovo sam jasno stavio do znanja u mom razgovoru sa Haradinajem, ponovio je danas generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, u izjavi za KTV

Stoltenberg je ovim odgovorio na jučerašnju izjavu kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, da je NATO-u predat novi operativni plan za celu zemlju, te da „nema više juga i severa“.

 

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je juče da od Kosova očekuje da poštuje međunarodne sporazume, uključujući i briselske sporazume i podsetio da KBS ne može da vrši operacije na Severu bez prethodnog odobrenja NATO-a.

Na ovu izjavu reagovao je kosovski premijer Ramuš Haradinaj, rekavši da je NATO-u predat novi protokol za operacije na Kosovu, „za celu zemlju – nema više juga i severa,“ preneo je juče Klan Kosova.

Dodao je da je Skupština Kosova dala vojsci mandat „u celoj zemlju, bez razlike“, prenosi Gazeta Express.

Upitan danas da prokomentariše Haradinajeve navode, Stolteberg je još jednom ponovio da na osnovu Briselskog sporazuma iz 2013. KBS ne može da uđe na Sever bez dozvole komandanta KFOR-a, i da je to jasno stavio do znanja u razgovoru sa kosovskim premijerom, Ramušem Haradinajem.

- Postoji Briselski sporazum iz 2013. koji jasno predviđa da KBS ne može na Sever bez dozvole komandanta KFOR-a. Ovo sam jasno stavio do znanja u mom razgovoru sa Haradinajem, i očekujem da se to poštuje - izjavio je Stoltenberg za KTV.

NOVA STRATEGIJA HARADINAJA! Smislio kako da ukine takse, ALI DA NE ISPADNE DA SE UPLAŠIO TRAMPOVE ŠAMARČINE!

 

ŠIPTARI POVLAČE SVE PREPREKE ZA DIJALOG: Pobedu Srbije više ne kriju ni u Prištini, TAČI PRIZNAO - AMERI SE PITAJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Suli

pre 5 godina

Ramuše najveći si, ko ih šiša, teraj ti po svom.

Vatro Marx

pre 4 godine

Najveci assesino, Ubijao je sve sto je Srpsko pa i stoku, Najveca bestija on je bolestan kada kaze da se izivljavao nad Srpskim Marisol. Zulia nazalost ti trebas ici da se lecis pod hitno, posto si tesko bolesn kao i ovaj ubica assesino Srpskog naroda.

Suli

pre 5 godina

Ako nisi dovoljno inteligentan da razumeš neke stvari, onda drži jezik za zubima i ne vređaj druge ljude!

Dr bata

pre 5 godina

Baš bih voleo da znam kako se na engleskom ili nekom drugom jeziku kaže " prismrdis "....…??? Mada u daljem tekstu nije ni pomenuta ta reč....dal imate malo etike, kulture, vaspitanja i školovanja ???

Haha

pre 5 godina

Znači takse i dalje ostaju a milioni idu makedoncima i albancima i hrvatima jer oni uvoze a vi samo menjate te divne naslove ma DIVOTA.

Kosovar

pre 5 godina

Kako lažete vi srbi,dosta sa lažem jel nemate sramotu jel Ste vi ljudi,čudim se kako vi živite samo sa lažom i mrženje u nas albancima mi smo uvek bili i uvek čemo biti jer naša zemlja je a sto se tiče vama vi niste odavde.Përshendetje

Rumba

pre 5 godina

Ma iskuliraj ih Ramuše! Nisi sisa pa da te Jens tek tako cima i loži! Samo navali na Sever! Jedva čekamo da nas razjuriš. Pojma nemaš koliko si jak i nadmoćan majstore:lol:

moskva

pre 5 godina

lp ameri i nato ce se povuci sa kim.srbi ostaje rat sa siptarima nazalost da nemogu to srediti. do duse nigde gdegod su napali osto je haus iza nji inikad mirno.

Varto Marx

pre 4 godine

Tko vjeruje Stoltenberg, Vrana brani oci me vadi agresor i terorista tesno zuradjuju. To su ciste propaganda, terorista ucice na severu uz dozvolu agresora. Kao sto je dosada uradio.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija