• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2019

17:26

SRBI NA KOSOVU SE OKUPLJAJU, KREĆU ZA BEOGRAD?! Petokolonaši Đilas, Obradović i Jeremić udarili na godišnjicu ŠIPTARSKOG POGROMA - BRANIĆEMO SRBIJU!

Politika

SRBI NA KOSOVU SE OKUPLJAJU, KREĆU ZA BEOGRAD?! Petokolonaši Đilas, Obradović i Jeremić udarili na godišnjicu ŠIPTARSKOG POGROMA - BRANIĆEMO SRBIJU!

Podeli vest

U Kosovskoj Mitrovici, povodom nereda u Beogradu tokom današnjih demonstracija dela opozicije, Mitrovčani su se spontano okupili, spremni da krenu u glavni grad, kako bi, kako kaže potpredsednik Srpske liste Igor Simić, ukoliko je potrebno branili državne institucije

- Na današnji dan kada srpski narod na Kosovu i Metohiji obeležava 15 godina od stradanja u pogromu albanskih ekstremista 2004. godine uništavajući sve srpsko pred sobom, danas, i sinoć, imali smo prilike da vidimo da petokolonaši u Beogradu pokušavaju da unište institucije Srbije i pokušavaju da okupiraju legitimnu i legalnu vlast, da preotmu vlast od naroda zarad sopstvenih džepova i sopstvenih interesa - rekao je Simić.

On dodaje da Srbi sa Kosova i Metohije već 20 godina znaju kako se brane i štite institucije Republike Srbije i Srbija i ističe da su spremni da Srbiju brane i u Beogradu ako je potrebno. 

- Spremni smo ako je potrebno da branimo Srbiju od onih koji je doživljavaju kao mesto gde mogu da uzmu novca koliko im je potrebno, a da ih apsolutno nije briga za običan narod - navodi. 

MALOVIĆ: TAJKUNI KOJI SU KRALI HLEB IZ USTA SRPSKE DECE, SADA IMAJU PAKLENI PLAN: KRVOPROLIĆE, a onda povratak na vlast i RAZARANJE Srbije!



Pozvao je sve Srbe širom centralne Srbije da ne nasedaju na provokacije “petokolonaša - Ðilasa, Jeremića, Obradovića” i istakao da je potrebno da svi u državi budu jedinstveni više nego ikada kako neprijateljima ne bi dali,kako kaže, povoda da se raduju zbog onoga što se dešava u Beogradu. 

GOJKOVIĆ: OPOZICIJA GUBI PODRŠKU GRAĐANA! Pribegavaju POSLEDNJOJ OPCIJI: Stvoriti HAOS NA ULICAMA - Tačno 17. marta!



Simić ističe da se raduje to što je najveći broj - 95 odsto građana centralne Srbije, pre svega Beograda, ali i ostalih gradova, kao i ovde u Kosovskoj Mitrovici “te proteste koje organizuju milioneri apsolutno ignorisao i nije želeo da im da nikakav legitimitet”. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Srbi sa KIM znaju da bi ih Đilas, Borko i Jeremić prodali za sitne pare.

Jovana

pre 5 godina

Saka jada opozicije pada i gubi tlo pod nogama.

slađa

pre 5 godina

Hvala "Srpskoj listi" na podršci, Srbi na KiM znaju koliko je teška borba u svim , pa i u ovim vremenima za pravdu i istinu. Svi Srbi na KiM treba da imaju poverenja u Srbiju. Pravi je izraz petokolonaši za one koji u današnjem danu prave ovakve izgrede. u Beogradu. Podmuklo unižavajući dan pogroma. Izdržaćemo svi zajednički ovo breme koje nam se navalilo. Važno je da ostanemo jedinstveni.

Iki

pre 5 godina

Ово је домаће зло! Требало би ове кретене од данас протерати!

ceca

pre 5 godina

bravo za naše ljude sa Kosova-i na današnji dan su spremni da brane našu zemlju

Milasin

pre 5 godina

Svi su videli šta opozicija radi i koje je to zlo

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija