• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.N.

22.03.2019

21:00

MILOŠEVIĆEVA POSLEDNJA PONUDA AMERIMA UOČI BOMBARDOVANJA: Daćemo vam rudnike, bazu i ući u NATO! Smejali su nam se u lice - UNIŠTIĆEMO VAS ZA 72 SATA!

Politika

MILOŠEVIĆEVA POSLEDNJA PONUDA AMERIMA UOČI BOMBARDOVANJA: Daćemo vam rudnike, bazu i ući u NATO! Smejali su nam se u lice - UNIŠTIĆEMO VAS ZA 72 SATA!

Podeli vest

Predsednik Savezne Vlade u vreme NATO agresije 1999. godine Momir Bulatović otkrio je da je tadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević dao iznenađujuću ponudu državnom sekretaru SAD Medlin Olbrajt, da naša zemlja postane članica NATO

- Ponuda Slobodana Miloševića Medlin Olbrajt bila je očajnička ponuda jedne male, sirote zemlje, koja je bila izložena velikoj vojnoj pretnji - rekao je Bulatović.

Kako Tanjug prenosi, Bulatović je naveo da je ta ponuda došla na kraju, kao i da je tadašnje rukovodstvo SRJ pre toga ponudilo rudnike na koncesiju, na šta su dobili odgovor da je to interesantno, ali da neće.

- Druga ponuda je bila baza, rekli smo im treba vam baza, daćemo vam mi bazu sa simboličnom naknadom, i dobili smo odgovor ne hvala. Nije im trebala saglasnost jedne države, jer bi kasnije morali da pitaju i Avganistan i Siriju i Libiju i bilo koga - ispričao je Bulatović.

(VIDEO) NEMA NAZAD, IZA JE SRBIJA! Bitka na Paštriku odlučila RAT na Kosovu! Srpski HEROJI protiv OVK terorista, Vojske Albanije, američkih specijalaca i NATO avijacije! DAN KADA JE GORELO NEBO!

 

U krajnjem očaju, naša delegacija ponudila je da SRJ bude članica NATO da bi se izbeglo bombardovanje.

- Oni su se nasmejali, rekli da je to interesantno, ali da ne može ni to - kaže Bulatović.

SOLANA DA ODGOVARA ZA BOMBAROVANJE JUGOSLAVIJE! BABURIN: On je simbol tog NATO genocida i mora biti pozvan na odgovornost!

Bulatović navodi da je NATO tada hteo da gospodari svetom, a SRJ im je poslužila i kao laboratorijski primerak.

- Mi smo bili divan laboratorijski primerak, oni su govorili da će da nas unište za 72 sata, ali vidite nismo mi tu ništa krivi, nismo bili ni blesavi, ni suludi, ko bi lud zaratio svoju zemlju i svoj narod sa tako velikom silom, ali je njima trebao jedan mali, prljavi rat, kao što uvek treba kroz istoriju - navodi Bulatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa

pre 5 godina

Istorija ce biti jaca od sadasnjosti. Trg ce ovaj covek dobiti, ostali ce nestati i sa natpisnih plocica.

Papundek

pre 5 godina

Nije moguce da ovo u Srbiji jos niko nije prokomentarisao???

as

pre 5 godina

Lepa bajka. Kako su sad svi pametni. A pre 20 godina se ko miševi skrivali po rupama

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

nudio,ko da je njegovo vlasnistvo i to kome ,nasim osvedocenim neprijateljima,a ovi doveli sinove i unike komunista da i dalje vladaju SRBIJOM,jer su kod njih skolovani i obucavani. NIKAD U EU!!!!!!!!!!!!!!!

SuverenaAnonimka

pre 5 godina

OVO KO DA JE PISAO NEKO KO NE ZNA DA REZOLUCIJA 1244 IPAK POSTOJI! KO NIJE SLUSAO MILOSEVICA I NJEGOVE GOVORE! TO SU FAKE NEWS

Izbori 2024

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija