• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

20.04.2019

16:23

(VIDEO) ŽAO MI JE ŠTO STE OVDE SAMI! OPROŠTAJNO PISMO MIRINE ĆERKE MARIJE: Draga mama, imaš 40 dana da nađeš tatu, A JA ĆU DOĆI!

Politika

(VIDEO) ŽAO MI JE ŠTO STE OVDE SAMI! OPROŠTAJNO PISMO MIRINE ĆERKE MARIJE: Draga mama, imaš 40 dana da nađeš tatu, A JA ĆU DOĆI!

Podeli vest

Na sahrani Mirjane Marković u Požarevcu pročitano je pismo njene ćerke Marije, koje je nije mogla da prisustvuje sahrani. Njene reči rasplakale su sve prisutne

Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković položena je  u zajedničku grobnicu pored supruga Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, ispod lipe, u dvorištu njihove kuće u Požarevcu.

Draga mama, nikada neću čuti više: Ćao dušo mamina, kako si? Zato ne želim više da se probudim da gledam prazan telefon, a ne smem da se ne probudim dok ne završim sve što si ti započela - navela je Marija u pismu kojim se oprostila od majke.

Oproštajno pismo pročitano je malo pre polaganja urne u porodičnu grobnicu. 

(VIDEO) SAHRANA MIRE MARKOVIĆ U POŽAREVCU: Sveštenik drži opelo, A NA GROBU PETOKRAKA!

 

- Mnogo mi je žao što si odlučila da budeš ovde, da ti i tata budete ovde sami, ovde gde ja i Marko nikada nećemo biti. A drago mi je što ne možeš da čitaš sve ono što od 14. aprila pišu o tebi. Sada te više nema i ništa te ne boli. Bili mene što te nema, što si ovde... ja razumem da ti želiš da budeš blizu svojih voljenih kao i ja - navela je Marija. 

- Milo moje partizansko dete, mamice moja mila i nežna, hrišćanko pravoslavne vere , ti znaš da imaš 40 dana da nađeš tatu i počivaj u miru na onom, kakv god da je bolji je od ovog sveta. A ja ću doći. Voli vas vaša Marija - navodi se u pismu koje je svima nateralo suze na oči.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Da ne veruješ! ... Nema nikakva dokumenta zbog čega Marija ne može nigde da putuje?Praktično ona je u Crnoj Gori ,,politička izbeglica,, i po očevoj liniji ima zaštitu.Da mi je da znam od čega je čuvaju.Od kojih novaca živi?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija