• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

25.04.2019

17:28

POKRET SOCIJALISTA: Monstruozna kampanja protiv Vučića i njegove porodice!

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Monstruozna kampanja protiv Vučića i njegove porodice!

Podeli vest

Pokret socijalista ocenio je danas da DOS-ovci protiv predsednika Aleksandra Vučića vode monstruoznu kampanju u kojoj nisu pošteđena ni njegova deca, ni porodica

- Svesni da ih narod neće i da im je državna kasa nedostižna, ne biraju sredstva i laži kojima bi udarili na porodicu predsednika države i na njega lično - laže se u saopštenju.

PS ukazuje da kriminalizuju brata i sina Aleksandra Vučića, kako bi pokušali da oslabe Vučićev ugled i pozicije u Srbiji i u svetu. 

(VIDEO) VUČIĆ O NAPADIMA MEDIJA NA NJEGOVU PORODICU: Doveli su narkodilera na svedoči! Nek oni rade svoj posao - GRAĐANI NAJBOLJE ZNAJU KO SE BORI ZA NAROD!

- Više je nego jasno da onima koji bi da ponovo zavladaju Srbijom i nastave da je pljačkaju, smetaju slobodna i snažna Srbija i njen legitimno izabrani predsednik. Iz lične mržnje prema Vučiću su spremni na svaku moguću gadost i podlost, samo nisu spremni da izađu na izbore - naveo je PS u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija