• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

03.05.2019

14:08

(VIDEO) ŠEŠELJ NA PINKU: SzS sve radi u korist svoje štete - NJIHOVI NAPADI NA VUČIĆEVU PORODICU SU MONSTRUOZNI!

Politika

(VIDEO) ŠEŠELJ NA PINKU: SzS sve radi u korist svoje štete - NJIHOVI NAPADI NA VUČIĆEVU PORODICU SU MONSTRUOZNI!

Podeli vest

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, povodom najavljenih novih protesta SzS kaže da oni sve rade u korist svoje štete i da ne mogu da očekuju da će im neko tako predati vlast, a pogotovo aktuelni predsednik Srbije

 

- Nije meni krivo zbog toga. Meni je drago što će oni da se upropaste. Srpski radikali rade na svojoj infrastrukturi sve ovo vreme – kazao je Šešelj.

Komentarišući napade da predsednika Vučića i njegovu porodicu, Šešelj kaže da je monstruozno napadati na decu.

- Njegov najstariji sin je mlađi punoletnik, ćerka je maloletna, a drugi sin je beba. Napadati na porodicu je monstruozno. To radi samo neko ko nema validnih argumenata. Napadati na oca, majku, brata, koji nisu u politici, koji nisu angažovani u politici, a nemaju nijedan argument – naveo je Šešelj.

Foto: pink.rs

Prema njegovim rečima, ne postoje argumenti za to, postoji priča postoji fama, postoji izmišljotina.

- Sada govore da će mu odseći nogu, na internetu. Ima i to, plasirano je da se spremaju da mu odseku nogu. Svašta je plasirano. To je destruktivno. Neko smišlja, da ga iznervira, a on je osetljiv na porodicu – ocenio je Šešelj.

Kako dodaje, nema govora o tome da Vučić jednostavno preda vlast SzS-u.

- On je sve više na patriotskoj strani. Na Međunarodnoj sceni je postigao rezultate koje niko od 5. oktobra na ovamo nije. Mi imamo snažno uz sebe i Rusiju i Kinu i čitav niz drugih prijateljskih zemalja. Na suprotnoj strani, gde smo imali sve same neprijatelje sada je situacija rastresitija, malo su oprezniji – naveo je Šešelj.

Prema njegovim rečima, Vučić je trijumfovao u Berlinu jer su Albanci imali nesposobne ljude u delegaciji.

- Oni su kao mala deca, nisu dorasli tome – kaže Šešelj i kaže da se postavlja pitanje zašto su bili pozvani predstavnici Bosne, Hrvatske, Albanije, Crne Gore i Makedonije.

- Zašto te susedne zemlje da učestvuju? O čemu bi oni mogli tu da govore? To je bilo smišljeno da se oteža pozicija Srbije – ocenio je Šešelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Kada sam saznao da je prepisao iz knjiga za osnovce šta piše o fašizmu i na tome ,,doktorirao,, nesam verovao?U to vreme kod onog austrougarskog kaplara Jozefa Broza zvanog Tita ko nije hteo nije bio ,,doktor,,!Ja pripremio tada temu ,,Uticaj prolećnog povetarca na poslednji vagon u vozu,, i odbijen sam pošto država nije imala stručnu komesiju da me ispita.Kada je moja baba čula da sam 'teo da budem doktor tri dana je bolovala! ... FAMILIJU SI 'TEO DA OBRUKAŠ!DOKTOR DA BUDEŠ? ... Eto koliko su se onda cenili ,,doktori,,!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija