• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpskaliga.rs

14.05.2019

10:13

SRPSKA LIGA U BERLINU na konferenciji Alternative za Nemačku

Politika

SRPSKA LIGA U BERLINU na konferenciji Alternative za Nemačku

Podeli vest

Delegacija Srpske lige, predvođena predsednikom Aleksandrom Đurđevim i generalnim sekretarom Goranom Milenkovićem, boravila je u Berlinu i učestvovala na konferenciji stranke Alternativa za Nemačku u nemačkom parlamentu

 
 
- Na poziv Petra Bistrona, predsednika Alternative za Nemačku u Bavarkoj pokrajini i narodnog poslanika u Bundestagu, delegacija SL razgovarala je o predstojećim izborima za Evropski parlament i o tome kako će oni uticati na prilike i eventualne promene u Evropskoj uniji, čitavoj Evropi, ali i kod nas u Srbiji – izjavio je predsednik Aleksandar Đurđev.
 

Foto: srpskaliga.rs

- Srpska liga je u glavnom gradu Nemačke imala zapaženo izlaganje, bili smo veoma uvaženi od strane nemačkih kolega i ostalih delegata iz Evrope, a dobili smo uverenja od ove stranke i gospodina Bistrona da oni Kosovo i Metohiju posmatraju isključivo kao srpsku pokrajinu i nedeljivi deo Republike Srbije i izražavaju žaljenje zbog bombardovanja 1999. godine, što dokazuje da Srbija u Nemačkoj ima iskrene prijatelje – dodao je Goran Milenković, sekretar stranke.

Foto: srpskaliga.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija