• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

29.05.2019

12:28

ŠIPTARI NASTAVLJAJU NAJSTRAŠNIJI PROGON SRBA, SAD SU UVELI I VERBALNI DELIKT! Funkcioner Srpske liste Ivan Todosijević na optužnici Prištine zbog izjave da je RAČAK IZMIŠLJEN KAKO BI SRBIJA BILA BOMBARDOVANA!

Politika

ŠIPTARI NASTAVLJAJU NAJSTRAŠNIJI PROGON SRBA, SAD SU UVELI I VERBALNI DELIKT! Funkcioner Srpske liste Ivan Todosijević na optužnici Prištine zbog izjave da je RAČAK IZMIŠLJEN KAKO BI SRBIJA BILA BOMBARDOVANA!

Podeli vest

Specijalni tužilac samozvane države Kosovo pozvao je na saslušanje nedavno smenjenog ministra administracije lokalne samouprave iz redova Srpske liste Ivana Todosijevića, jer je izjavio da je povod za NATO bombardovanje SRJ bio "izmišljeni Račak"

Ramuševa i Tačijeva krimi država uvela je, očigledno, i verbalni delikt i to za Srbe koji im U oči saopštavaju bolnu istinu koju žele da zaborave i ubiju svojom zločinačkom antisrpskom propagandom. 

Naime, specijalni tužilac samozvane države Kosovo pozvao je na saslušanje nedavno smenjenog ministra administracije lokalne samouprave iz redova Srpske liste Ivana Todosijevića, zbog, kako je navedeno, podsticanja na nacionalnu, rasnu i versku mržnju, jer je izjavio da je povod za NATO bombardovanje SRJ bila "takozvana humanitarna katastrofa na prostoru Kosova i Metohije, izmišljeni Račak".

- Povod za agresiju na našu zemlju bila je takozvana humanitarna katastrofa na prostoru Kosova i Metohije, izmišljeni Račak, a upravo su ti šiptarski teroristi koji su sve to izmislili, činili najveća zlodela na Kosovu i Metohiji, za koja niko do dan danas nije odgovarao. Činili su zločine pre NATO agresije, ubijali dobre srpske domaćine na svom radnom mestu. Svoj krvavi pir nastavili su i tokom agresije, a nakon toga i dolaskom takozvane mirovne misije na Kosovu i Metohiju - izjavio je Todosijević povodom obeležavanja 20 godina od NATO bombardovanja u Zvečanu, posle čega ga je Ramuš Haradinaj, premijer tzv. Kosova, ekspresno smenio "zbog govora mržnje".

Foto: informer.rs

VUČIĆ UPOZORIO: Ovo je konačni cilj Prištine!

Ubrzo, međutim, stigla je optužnica Specijalnog tužilaštva samozvane Republike Kosovo koja ga tereti za ozbiljno krivično delo.

Hajka na Todosijevića se, kao i dalji pritisak na Srbe nastavljaju, a očigledno, cilj Prištine je da Todosijević dođe u tamošnji sud gde bi ga protivpravno uhapsili i zatvorili. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 4 godine

Neka izađe narod i sv u glas ponove da je Racak izmišljen i to dva dana pted dolazak zločinaca it SAD.

SS

pre 4 godine

Nažalost,ali stvarno nažalost,kako to šiptari kao i ostali srbomrzci pre njih,to dobro i sračunato rade,u odnosu na nas Srbe.Svi oni se služe raznim sredstvima,provokacijama,lažima,komentarima,samo se mi iščudžavamo.

NS021

pre 4 godine

Koliko nisu pismeni pokazuje i taj papir... na nekim mestima je "Ž" a na nekim "Zh".

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija