• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2019

16:13

(FOTO) SRPSKA LISTA: Jeremić pokušava da obmane građene, ali slika sa Čičkom sve govori!

Politika

(FOTO) SRPSKA LISTA: Jeremić pokušava da obmane građene, ali slika sa Čičkom sve govori!

Podeli vest

Nakon što je Srpska lista upoznala javnost sa glavnim kadrovima Vuka Jeremića i Saveza za Srbiju na Kosovu i Metohiji, koji u svojoj biografiji imaju nečasne radnje, pravosnažne osude za silovanje, i potkazivanje albanskom obaveštajnim strukturama časne Srbe, Vuk Jeremić se brže bolje ogradio od Nenada Cvetkovića Čička, svog pulena iz Kosovskog Pomoravlja, navodi se u saopštenju SL

 

"Inače, istom Vuku Jeremiću nije smetalo to što ga ovakvi ljudi nedavno dočekuju i goste po albanskim kafanama, ali kada je istina izašla na videlo pokušava da lažima obmane građane, pre svega centralne Srbije, jer na Kosmetu dobro znaju ko su i kakvi su i Vuk Jeremić i Dragan Đilas, ali i Nenad Cvetković Čičko", ističe Srpska lista.

Kao što je juče Marko Đurić izjavio, navode iz SL, Čičko je poznat kao neko ko je na razne načine pokušavao da se aktivira kod mnogih, ali je po principu, "sličan se sličnom raduje" i "svaka ptica svome jatu", svoj politički dom našao kod Vuka Jeremića, kao deo Đilasovog Saveza za vešanje i silovanje, što više nego išta govori o obojici.

"Pošto Čičkov protest u Pasjanu, kao deo protesta "1 od 5 miliona" nije uspeo i okupio je desetak ljudi, ovog puta je Jeremić u Pomoravlje sa sobom poveo i desetak drugih članova, kako bi slagao građane da su ga Srbi dočekali.

"Kako Jeremić ne bi ponovo lagao javnost, u prilogu se nalaze fotografije njegovog osuđenog pajtosa, kako poziva i učestvuje na protestima protiv Srbije, u neposrednom društvu Dragana Đilasa, lidera Saveza za silovanje i vešanje. Rekli bi ljudi, slika govori više od hiljadu reči", poručuju iz Srpske liste.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija