• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2019

16:51

(FOTO) PLJUJU PO SRBIJI, A ONDA KRIVE MEDIJE! Gajića nije sramota što je Jeremić VELEIZDAJNIK, pa mu traži OPRAVDANJE!

Politika

(FOTO) PLJUJU PO SRBIJI, A ONDA KRIVE MEDIJE! Gajića nije sramota što je Jeremić VELEIZDAJNIK, pa mu traži OPRAVDANJE!

Podeli vest

Advokat i opozicioni političar Vladimir Gajić opleo je po medijima kako bi zaštitio svog pajtaša i veleizdajnika Vuka Jeremića

Gajićev pajtaš i jedan od lidera opozicije u Srbiji Vuk Jeremić snimljen je kako u razgovoru je*e majku Srbiji.

To je izazvalo lavinu komentara, pošto je lider Narodne stranke pokazao kako je on vodio državu dok je bio na vlasti, a sada se oglasio i advokat i njegov pajtaš Vladimir Gajić.

- Podnećemo tužbe protiv svih medija koji su objavili nezakonito snimljen privatni telefonski razgovor, kao i krivičnu prijavu zbog nezakonitog prisluškivanja. Jasno je da je Vuk jeremić nezakonito prisluškivan u vreme kada je direktor BIA bio Rade Bulatović - napisao je Gajić.

Foto: Printscreen

Gajićev drugar iz opozicije popljuvao je Srbiju u ovom razgovoru, pa bi on da ga sada odbrani na sve moguće načine te je onda počeo da krivi medije. 

(EKSKLUZIVNO/AUDIO) ŠOKANTAN RAZGOVOR JEREMIĆA SA MILOVIM SAVETNIKOM: Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori!

 

Sada se konačno vidi kakvu politiku vodi Jeremić i njegova opozicija i da im je dolazak na vlast u interesu samo zbog punjenja džepova. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Tužibaba Jeca ufaćala zeca,stavila u torbu pa skuvala čorbu.Kako vas bre nije sramota,koga bre da tužite,bagro belosvetska,pa koga bre vi zajebavate,i treba da vas prisluškuju ko vam j.....mater smeadovi belosvetski.

Dule

pre 4 godine

Pa naravno da se kontrolise veleizdajnik, ali prijace mu pjesma Robija, robija,robija

Igor

pre 4 godine

Po sistemu nije kriv onaj koji je prdn’o već onaj koji je re’ko

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija