• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2019

20:55

VUČIĆ IH RAZVALIO, A SADA CMIZDRE! Opozicija optužuje predsednika da je ČITAO DRŽAVNU TAJNU! BOLI IH ISTINA!

Politika

VUČIĆ IH RAZVALIO, A SADA CMIZDRE! Opozicija optužuje predsednika da je ČITAO DRŽAVNU TAJNU! BOLI IH ISTINA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je jutros na TV Pink o aferi prisluškivanje, a opozicija je to jedva dočekala da ga optuži za otkrivanje državne tajne

Vučić je, gostujući na TV Pink, otkrio sve o aferi prisluškivanje, o kojoj javnost bruji danima.

On je čitao dokument u kome se otkriva na koji način su ga prisluškivali, tačnije, čitao je dokument o sebi.

Brže-bolje, opozicija je dočekala da odmah udari u napad na predsednika Srbije i optuži ga kako je čitao državnu tajnu iako je Vučić jasno napomenuo da je dobio dozvolju od ljudi koji se pominju u dokumentu da to i pročita.

 

 

(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ NA TV PINK: Prosečna plata biće 510 evra, i to je ono što je najvažnije! A opoziciji poručujem - PRATITE I NAPADAJTE MENE, NE DIRAJTE MI DECU!

 

Đilasov glasnogovornik Slobodan Georgiev i urednik "Krika" Stevan Dojčinović bili su najbrži da upute kritike na račun predsednika i optuže ga.

 

 

Vučič ih je jutros razvalio, a oni su sada našli da kukaju i optužuju ga što je otkrio istinu.

Da je slučajno bilo obrnuto i da on nije otkrio podatke o prisluškivanju, oni bi se oglasili i rekli da nešto krije i da je bio na vezi sa organizovanim kriminalom.

Gospodo, ne kukajte, istina boli - predsednik vas je razvalio!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sandra

pre 4 godine

Pre svega niko nikog nije razvalio. Vučić je sam priznao da je bio prisluškivan u vrema Miloševićeve vladavine, ali i posle. Možda je za nekoga bio opasan. Ali, da bi sadašnja vlast "opravdala" što prisluškuje današnju opoziciju, počeli su da iznose detalje kako su i oni bili prisluškivani kada su bili opozicija od 1995. do 2012. Ništa novo. Problem je što se ovde BIA bavi lokalnim prisluškivanjima dok našu vlast prisluškuju svi: od CIA-e, MI5 i MI6, Mosad, Nemačka obaveštajna služba, Albanska i ko zna još ko. To je problem. Umesto da zemlju štite od stranog faktora oni jure domaći kokošinjac.

Informerovi novinari jedu govn

pre 4 godine

Vucic je jedino razvalio ovaj narod koji se bije za piletinu i krade paštete koje imaju alarmne na sebi. Zemlja treceg sveta.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17