• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

20.08.2019

12:33 >> 12:57

JEZDIĆ PORUČIO HEJTERIMA: Od srca se radujem novom autoputu - AKO TREBA DA PLJUJEMO I MRZIMO, A NE DA GRADIMO, ONDA BOLJE DA NAS NEMA!

Politika

JEZDIĆ PORUČIO HEJTERIMA: Od srca se radujem novom autoputu - AKO TREBA DA PLJUJEMO I MRZIMO, A NE DA GRADIMO, ONDA BOLJE DA NAS NEMA!

Podeli vest

Srpski glumac Nenad Jezdić, koji je proteklih dana bio žrtva brutalnih uvreda i napada na društvenim mrežama jer se odazvao pozivu da u kostimu knjaza Miloša Obrenovića dočeka delegaciju predvođenu predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na ceremoniji otvaranja autoputa "Miloš Veliki", poslao je jasnu poruku svima kojima su mržnja i podele važnije od budućnosti Srbije

 

Jezdić je za Alo.rs prokomentarisao hejtersku kampanju koja se proteklih dana vodi protiv njega na društvenim mrežama:

- Iskreno se radujem velikoj i važnoj stvari, kako za nas, tako i za one generacije koje dolaze za nama. Ovaj događaj od pre dva dana nije u suprotnosti sa svim što sam pre radio i govorio prilikom sličnih prigoda. Politikom nemam nameru da se bavim. Zašto politizovati nešto što jeste deo mog posla!? - upitao se Jezdić, pa nastavio:

- Pa, ko je trebalo da čita monodramu "Miloš Obrenović" po tekstu Milovana Vitezovića u kostimu koji jeste moj kostim i iz projekta u kome sam igrao pre 10 godina? Neko od državnika ili glumac? Odazvao sam se na poziv svoje države. Ideja je bila da se javno i u radosti setimo velikog imena i značaja Kneza Miloša. Skepsa i paranoja su nepotrebne. Ja se od srca radujem narodnom uspehu i dobitku kroz taj autoput.To je put svih nas. Mi kao narod silnu dangubu napravismo da bi se bavili ogovaranjem - rekao je Jezdić i dodao:

MILOŠ VELIKI PODIGAO RAMPE: Vožnja novim autoputem je besplatna, evo koliko će koštati od 1. septembra

- Cela ova internet čarlama oko proslave i autoputa najbolje i opisuje na kakvom se putu kao ljudi i građani nalazimo. Sa čime ćemo mi izaći pred one koji dođu posle nas. Sa pljuvanjem, ogovaranjem, mržnjom i ne činjenjem. Ako će nam jezik i tastature biti oružje, a ne ono što realno možemo da napravimo, onda bolje da nas nema. Postoje stvari koje su od nacionalnog značaja, projekti koji su napravljeni od našeg zajedničkog novca, gde mi kao narod treba da budemo jedinstveni i složni. Uvek sam se odazivao i uzimao učešće u svečanostima koje je organizovala Crkva, vojska, policija i naravno država. Podele na opoziciju i vladajuće me nikada nisu zanimale. Ne želim da budem deo dirigovanih i neprirodnih podela mog naroda - poručio je Jezdić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laki

pre 4 godine

svaka cast jezdicu. glumac treba da bude glumac. a ovi što se ponašaju kao vlast 1945. godine kada je proganjali glumce koji su se za vreme okupacije bavili svojim poslom, su mrzitelji po zanimanju i nisu dostojni pažnje. nažalost, medju njima ima i tvojih kolega.

Major

pre 4 godine

Ma naravno, koja budala se ne bi radovala necemu sto je sagradjeno i sluzi svima?! Tacno je to sto kolega kaze i to je dobar pristup. Meni ne bi smetao ni malo drskiji i malo srpskiji ton, ali Jezda je fin momak i govori u skladu sa svojim osecanjima. To je OK! Ali da se nakupilo sljama i jada koji pre podne mrzi sebe a poslepodne ceo svet to je istina! I to jeste problem, jer dodatno vrse negativnu selekciju u ionako negativno selektovanom okruzenju da sve ide u propast u najsuptilnijem segmentu drustva - javnoj reci i kulturi. I tu ce morati nesto da se ucini. Neko ce morati da to dovede u red. Da, bas tako - dovede u red!

Lela

pre 4 godine

Radujemo se uspehu svoje zemlje, ne moze hejteri da nam svijim zlim komentarima pokvare raspolozenje.

Orginal

pre 4 godine

Pusti ih...to su samo moderni srbi...oni orginal znaju sta si uradio

Milos

pre 4 godine

Добили су адекварну реакцију господина Јездића!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija