• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.08.2019

12:12

KO JAČE PLJUNE VUČIĆA, TAJ JE BOLJI HRVAT! Ustaše ne mogu da se uzdrže, i njima je jasno da je SRBIJA S VUČIĆEM NIKAD JAČA!

Politika

KO JAČE PLJUNE VUČIĆA, TAJ JE BOLJI HRVAT! Ustaše ne mogu da se uzdrže, i njima je jasno da je SRBIJA S VUČIĆEM NIKAD JAČA!

Podeli vest

Hrvatska politička elita svoju popularnost i status u biračkom telu već godinama gradi na mržnji prema Srbima i posebno prema predsednku Srbije Aleksandru Vučiću

Dok Evropa sve to mirno posmatra sa strane, pa čak i kad prebijaju Srbe povratnike po "lijepoj njihovoj", sigurno neće reagovati ni posle najnovijih ustaških pokliča iz Zagreba.

Naime, tamošnji predsednički kandidat Miroslav Škoro, inače folk pevač, na Facebooku je brutano napao predsednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i saborskog zastupnika Milorada Pupovca, zbog toga što je govorio o nedavnom napadu na pripadnike srpske zajednice kod Knina. Pritom, ustaški zabavljač Škoro tvrdi da Pupovac "doliva ulje na vatru po receptu srpskog predsednika Vučića"?!

Jasno je kao dan, to je njihova svakodnevica - ko snažnije pljune Vučiča, taj je bolji Hrvat! To je njihov "mater plan". Sve na čemu zasnivaju svoje mrziteljske političke programe.

Kad čovek malo bolje razmisli, mora da taj Vučić radi nešto dobro za Srbe i Srbiju kada je tako.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija