• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

22.09.2019

19:11

ORLIĆ: Političko orgijanje ispred Vesićeve kuće, SzS prihvatio fašističke ideje i "vrednosti" Boška Obradovića

Politika

ORLIĆ: Političko orgijanje ispred Vesićeve kuće, SzS prihvatio fašističke ideje i "vrednosti" Boška Obradovića

Podeli vest

Član Predsedništva SNS i odbornik u Skupštini grada Beograda Vladimir Orlić komentarisao je danas okupljanje grupe pristalica SzS ispred kuće Gorana Vesića, uz poruku da se "Dragan Ðilas prevario ako misli da će ponovo doći u priliku da napuni račune sa još 619 miliona evra primenjujući fašističke metode"

Orlić u saopštenju koje je dostavljeno medijima tvrdi da je SzS prihvatio fašističke ideje i "vrednosti" Boška Obradovića i da su sada, kako kaže, krenuli da političke protivnike "fizički ugrožavaju, vrebaju po kućama i da nasrću na tuđe porodice".

(VIDEO) ĐUKANOVIĆ: Šta sledi posle dolaska na kućne pragove, da neće likvidacije da pokrenu?

- Političko orgijanje ispred kuće Gorana Vesića organizovali su ljotićevci po vokaciji, huligani po prirodi i lopovi po navici - kaže Orlić i poručuje da nikoga u SNS nisu uplašila njihova vešala, motorne testere i duge cevi kojima su pretili.


Iza Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, zaključuje, stoji narod, a ko ima narodnu podršku - ne povlači se i ne uzmiče nikada pred kukavicama iz SzS željnih para i vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija