• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

29.09.2019

12:12

VESIĆ O PRETNJAMA OPOZICIJE: Pisaću i drugima u Evropskoj uniji!

Politika

VESIĆ O PRETNJAMA OPOZICIJE: Pisaću i drugima u Evropskoj uniji!

Podeli vest

Pisao sam evropskom izvestiocu Dejvidu Mekalisteru o pretnjama opozicija rekao je za TV Prva zamenik gradonačelnika Goran Vesić, navodeći da razume njihov strah od tog pisma, kao i da nije ekskluzivno pravo opozicije da se obraća evropskim institucijama

- Pisao sam Mekalisteru kao što ću pisati i drugima u Evropskoj uniji. U pismu sam naveo sve otvorene pretnje porodici predsednika Aleksandra Vučića, njemu lično, pretnje silovanjem premijerki Ani Brnabić i Maji Gojković, Biljani Popović Ivković, pretnje mojoj porodici i dolazak ispred mog stana što su radili samo hitlerovi nacisti i mađarski fašisti. Razumem njihov strah od tog pisma, jer opozicija nema nikakvu politiku, nisu došli ni u Skupštinu grada da glasaju o izgradnji kanalizacije na levoj obali Dunava - rekao je Vesić.

(FOTO) GORAN VESIĆ NA FEJSBUKU: Vučić prvi predsednik koji je posetio Gradsku čistoću!

Kako je rekao, njihova politika nije politika za građane i zato se plaše da bilo kome u Evropi napišemo šta oni rade i kakve ucene i pretnje primenjuju.


- Što se tiče Branka Miljuša, protiv koga sam takođe, pored Ðilasa podneo krivičnu prijavu, vidim da rektorka u današnjem "Blicu" kaže kako nije videla predstavnike opozicije u Rektoratu. Neka onda pogleda snimke i uveri se kako Miljuš, Ðilasov najbliži saradnik i jedan od onih koji je pretio meni i mojoj porodici nosi hranu i ulazi u Rektorat svaki dan - kazao je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Bilo bi korektno da g-din Vesic stane pred ogledalo i prestane da frflja..zasto je umislio da Beograd ne moze bez njega? Za njega su svi lopovi i prevaranti..kako moze da zivi s takvim stavom? Koliko je on dobar u tome? Sta ako Vucic kaze drugacije? Gde ce onda? Koja je uloga gradonacelnika Beograda? Nikada u istoriji grada Beograda nismo imali ovako bezlicnog gradonacelnika.

Saradžogla

pre 4 godine

Svojim komentarima rasteruje i ono malo simpatizera SNS.U TV emisiji onomad je Đilasa spomenuo 99 puta?Dalje nisam imao snage da brojim!Ja mesecima pišem da ga je navatala ĐILASOMANIJA!I da je INFORMER postao VESIĆEVA DNEVNA NOVINA!

Crna ovca

pre 4 godine

Samo neka piše bar dva tri dana Srbija je umorna od njega!

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija