• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

12.10.2019

17:25

BESMISLENI NAPADI SAVEZA ZA SRBIJU! SNS: Lideri opozicije skreću pažnju sa najvažnijeg pitanja - Kako je Đilas stekao VIŠEMILIONSKO BOGATSTVO?

Politika

BESMISLENI NAPADI SAVEZA ZA SRBIJU! SNS: Lideri opozicije skreću pažnju sa najvažnijeg pitanja - Kako je Đilas stekao VIŠEMILIONSKO BOGATSTVO?

Podeli vest

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) ocenio je kao besmislena saopštenja opozicionog Saveza za promene (SzS) i kao pokušaj da se lažima "skrene pažnja sa najvažnijeg pitanja" - kako je (njegov lider Dragan) Ðilas stekao višemilionsko bogastvo

- SzS bi, umesto besmislenih saopštenja i izjava, konačno mogao da odgovori zašto je njihov šef Dragan Đilas lagao da je bogatstvo stekao u Češkoj. Umesto izliva mržnje i napada, neka kažu kako je moguđe da je Đilas svoje bogatstvo uvećao za višemilionski iznos dok je bio direktor Narodne kancelarije, ministar i gradonačelnik, a građane doveo na rub egzistencije - kaže se u saopštenju beogradskog SNS-a.

- Jasno je da je Đilasu, Jeremiću i Obradoviću, ministar Stefanović trn u oku zbog rezultata koje ostvaruje ministarstvo na čijem je čelu, jasno je da tom kriminalnom savezu ne odgovara beskompromisna borba protiv kriminala i da lažima pokušavaju da skrenu pažnju sa najvažnijeg pitanja - kako Đilasa nije sramota što se obogatio pljačkajući građane Srbije - ističe SNS.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Izgleda da je čova Đilas sposoban biznismen,pošto vi samo kukumačete po ulicama i televizijama na njega,optužnica za proneveru i krađu nema,kao ni dokaza,a još gore on se šećka po Srbiji nasmejan i bahat.

Bota

pre 4 godine

Dokle bre više o tom Đilasu i ostalima,o njihom bogatstvu,bogaćenju,hoštaplerajima...dosta.Ako su krali i radili van zakona,pa krivične prijave su jedini lek,ako nisu,ućutite i vi,muka mi je više od prepucavanja,čemu to.

Dule

pre 4 godine

Moji srbi, ja koji ne zivim u Srbiji i ne gledam i ne slusam sta sve radi ta opozicija da je tako nazovem, ona u stvari ne nosi pravo ime. SzS je u stvari Savez za sahrane. Svaka zemlja ima svoje groblje slonova pa tako i Srbija ima SzS. Djilas, Obradovic, jeremic, Tadic, DSS, Jovanovic to su lideri koji ne mogu sa svojim strankama i rejtingom da predju cenzus pa gdje ce onda nego u Savez za sahranu, jer to su politicari umiruci sa jednom nogom u grobu, a drugom na kori od banane. A oni se drze one narodne da mrtav konj moze da udari, ali oni nisu konji i nisu mrtvi nego su samo na izdisaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija