• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

10.11.2019

12:38

VULIN UPOZORIO KURTIJA: Pobuna Srba na KiM nije nemoguća!

Politika

VULIN UPOZORIO KURTIJA: Pobuna Srba na KiM nije nemoguća!

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da nije isključeno da se Srbi na Kosovu i Metohiji pobune, ako kandidat za kosovskog premijera Aljbin Kurti nastavi s pokušajima da ih podeli

- Svojim pokušajima da podeli Srbe na Kosovu i pronađe među njima one kojima je Tirana bliža od Beograda, Aljbin Kurti rizikuje ne samo da Srbi napuste institucije Prištine već i da se otvoreno pobune. Priština uz zemlje koje su priznale Kosovo traži da Srbi prestanu da slušaju Beograd. Neka paze šta žele, jer im se želja može ispuniti - rekao je Vulin.

Ako Srbi budu odlučivali bez Beograda, teško da će na severu Kosova i Metohije biti i jednog kosovskog policajca, rekao je Vulin.

 

- Ako Kurti posluša Djilasa i postavi Radu Trajković ili nekog od Srba za koga niko nije glasao i koji nisu u Srpskoj listi, on preuzima odgovornost za sve što će se desiti na KiM" - upozorava ministar odbrane Aleksandar Vulin Aljbina Kurtija i predstavnike šiptarskih partija koji bi mimo izbornih rezultata da odlučuju ko su legitimni predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazar

pre 4 godine

Vulin preti terorizmom,to i nije baš dolično ministra

mile

pre 4 godine

@Lazar kako to mislis preti teroristima terorizmom?!?!? jel ti stvarno mislis da teritorija koju kontrolise neka banda moze da bude drzava, sta li?! kosovo je teritorija koju kontrolise banda koju stiti amerika. ako se amerikanci povuku iz nekog razloga to je resen slucaj ocas posla

xy

pre 4 godine

Ti bi trebao definitivno da biras reci,jer to sto ti lupetas je poziv na nerede,a to je zakonski kaznjivo vulinu.Pa zar vucic koji se "zalaze"za resenje tog kosovskog problema ne zna sta njegovi sagovornici pricaju?Inace je upucen u sve sta rade i oni u okruzenju.Zalosno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17