• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

29.11.2019

12:53

ALEKSIĆU, KAD SE VEĆ BAVIŠ MUTNIM RADNJAMA, KAKO SI SEBI PODIGAO PLATU?! OO SNS Trstenik RASKRINKAO Đilasovog potrčka!

Politika

ALEKSIĆU, KAD SE VEĆ BAVIŠ MUTNIM RADNJAMA, KAKO SI SEBI PODIGAO PLATU?! OO SNS Trstenik RASKRINKAO Đilasovog potrčka!

Podeli vest

Opštinski odbor SNS Trstenik povodom niza beskrupuloznih laži poslednjih dana koje je, po nalogu Vuka Jeremića i Dragana Đilasa, izneo Miroslav Aleksić, bivši predsednik Opštine Trstenik, želi da pita Miroslava Aleksića, kada se već bavi nezakonitim radnjama zašto je sebi protivzakonito podigao platu u vreme dok je vršio funkciju predsednika opštine Trstenik i kada će da vrati novac koji je uzeo od građana?!

- Aleksić je u to vreme imao platu od oko 113.000,00 dinara što je DRI u kontroli utvrdila kao veliku nepravilnost, jer je zakonito trebalo da prima oko 79.000,00 dinara.

Aleksić je poznat i kao poslanik koji je na parlamentarnim izborima 2016. godine na listi SDS-LDP osvojio oko 1700 glasova i postao jedan od poslanika koji je sa najmanje glasova ušao u Skupstinu Srbije, a nakon toga predao stranku Vuku Jeremiću i postao njegov potrčko.

 

MI VUČIĆI SMO TVRDI, NE GOVORIMO O EMOCIJAMA, ALI... PREDSEDNIK NA TV PINK: Đilasu, Obradoviću i Mariniki smeta što se borimo protiv kriminala, pa mi na BRATA UDARAJU! To je PRAVA SLIKA OPOZICIJE!

 

 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Trstenik oštro osuđuje bahato i nekontrolisano ponašanje Aleksića sa ciljem da se on i njemu slični, nikada više ne nađu na rukovodećim pozijiama u našoj opštini, a ni bilo gde u našoj zemlji - navodi OO SNS Trstenik.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 4 godine

Jedno od Aleksićevih predizbornih obećanja je bilo da će dići plate . I to obećanje je ispunio polovično ... digao je platu sebi .

Crna ovca

pre 4 godine

El to onaj opštinski odbor koji dovodi psihijatra na sednicu da im pregleda odbornike?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17