• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. B.

04.02.2020

23:15

EVO ŠTA KAŽE ZORANA MIHAJLOVIĆ na hapšenje "NJENOG" državnog sekretara!

Politika

EVO ŠTA KAŽE ZORANA MIHAJLOVIĆ na hapšenje "NJENOG" državnog sekretara!

Podeli vest

Državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Miodrag Poledica uhapšen je juče sa još četiri osobe zbog sumnje u višemilionsku korupciju u JP "Infrastrukture Železnice"

Iz Tužilaštva za organizovani kriminal saopštili su da su Poledica i ostali privedeni pod sumnjom da su zloupotrebili službeni položaj, a u vezi sa pojedinim spornim javnim nabavkama od avgusta 2018. do maja 2019.


- Postoje osnovi sumnje da su zaposleni u 'Infrastrukturama Železnice' M. J., B. A. i P. Ć. u postupcima javne nabavke suprotno zakonu, kršeći i druge propise, zloupotrebili ovlašćenja i službene položaje, u čemu im je pomogao M. P., kako bi favorizovali privredno društvo čiji je direktor Z. S., u dobijanju poslova izvođenja radova na železnici - saopštili su iz Tužilaštva i dodali da će svi privedeni do kraja današnjeg dana (utorak) biti saslušani. Podsećamo, 10. januara je uhapšen i direktor "Infrastruktura Železnice" Miroljub Jevtić neposredno pošto je primio mito od 10.000 evra.
 

A ona mu veruje

Za sada nemam nijedan razlog da poverujem da je Miodrag Poledica umešan u radnje koje mu se stavljaju na teret
Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva

 



Komentarišući novo hapšenje svojih saradnika, ministarka Zorana Mihajlović rekla je da ona i svi zaposleni u ministarstvu pružaju punu podršku nadležnima u borbi protiv korupcije.


- Za sada nemam nijedan razlog da poverujem da je Poledica umešan u radnje koje mu se stavljaju na teret - izjavila je Mihajlovićeva.

 

NAMEŠTALI POSLOVE JEDNOM PREDUZEĆU? Evo ko je uhapšeni državni sekretar

 


 

Čekajte, bre


VJERICA RADETA
FUNKCIONERKA SRS


Kako me je samo s mržnjom gledao dok sam prošle nedelje u Skupštini objašnjavala kako Zorana Mihajlović predlaže zakone kojima se opstruišu javne nabavke. Očigledno se prepoznao. Danas uhapšen. I ona me je s mržnjom gledala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 4 godine

Ovo je dobra izjava ministarke. Dok ona ništa ne veruje, ovi njeni sve pokradoše. "-Za sada nemam nijedan razlog da poverujem da je Poledica umešan u radnje koje mu se stavljaju na teret - "

Saradžogla

pre 4 godine

Полицајци инспектори МЕСЕЦИМА истражују.Сакупљају крими радње и када сакупе довољно доказа изврше хапшење.Онда економиста из Тузле изјави ДА НЕЋЕМ ДА ВЕРУЈЕМ ... Онда то подржи министарка правде из Сарајева?Тури то све у архиву да мољци имају шта да изеду! Шта мислите куј то нареди? ... Тачно! Погодили сте! ... А све то у Србији

NEBOJŠA

pre 4 godine

kriva ili ne ,iz moralnih razloga ,da ima imalo obraza(bez šminke),podnela bi ostavku.šđto i nije tako strašno.U JAPANU BI TAKVA MINISTARKA IZVRŠILA HARA KIRI (pd pupka do šupka)

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija