• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

13.04.2020

09:59

KAKAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV! Ćulibrk opet izmišlja afere - human gest medija za vreme korone iskoristio da bi napao vlast!

Politika

KAKAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV! Ćulibrk opet izmišlja afere - human gest medija za vreme korone iskoristio da bi napao vlast!

Podeli vest

Glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk masno je slagao sinoć u Utisku nedelje kada je optužio ministra odbrane Aleksandra Vulina da novcem iz budžeta plaća novine, među kojima je i Informer, a koje se potom dele obolelilima od Kovida 19 u privremenim bolnicama na Beogradskom, Novosadskom sajmu...


Da je reč o još jednom pokušaju plasiranja lažne afere i zloupotrebi pandemije s kojom se svi borimo, jasno je odmah jer su sve medijske kuće svoje novine - donirale za obolele! 

Dokaz za ovo može se naći na sajtu Ministarstva odbrane gde od 2. Aprila stoji javni i transparentni spisak svih donatora koji su želeli da pomognu obolelima, među kojima je i Informer! 

Uprkos tome, Ćulibrk je sinoć u pomenutoj emisiji doslovno rekao:

"Koliko je novca vanredno bez rebalansa budžeta internim preraspodelama od Ministarstva zdravlja otišlo Vulinu da bi on kupovao Alo, Kurir, Srpski telegraf, Informer i delio po sajmu. Ljudi jesmo normalni?"

Njemu je oćigledno strano da pojedinci institucije, za razliku od njega i njegove kuće, pokazuju visok nivo društvene odgovornosti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa

pre 4 godine

Treba biti "normalan" da bi imao savest i osecaj sramote .

Rajko

pre 4 godine

Onaj ko izmislja i siri lazi treba da bude kaznjen, ali posto je nas presednik uveo siroku demokratiju svako moze da kaze sta hoce onda mu treba istom merom uzvratiti. Ma nevredi im nista narod ih pozna ko su oni. Naposletku boze zdravlja i da izbori dodju videce onda gde se nalaze.

gaša

pre 4 godine

Država plaća hranu i lečenje...pa i da plaća novine ..šta je tu strašno . Kakve gluposti pojedinih.

sloba

pre 4 godine

ovog treba upitati sta je njegov list donirao,zato bolje da zatvori usta

Ljubiša

pre 4 godine

Pod hitno na sud, pa neka dokaže ili plati.

M Stanić

pre 4 godine

Znam NIN od davnih i slavnijih vremena-vremena: Gustinčića, Golubovića i mnogih isključivo srpskih genijalnih novinara. Ego starca, nekad ili nikad um ne može obuzdati. Ako ne znaš drukčije uživaj u svojoj bizarnosti.

Vid

pre 4 godine

Ako je nekad bio Dr. ne znam čega , danas je naj običniji prepisivač naručenih gluposti kojih će se ako nekad dođe sebi stideti.

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija