• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2020

21:54

BUNT! SRBIJA JE REKLA GLASNO NE ŽUTIM TAJKUNIMA! "Đilase, lopove" ponovo odjekuje državom! (VIDEO)

Politika

BUNT! SRBIJA JE REKLA GLASNO NE ŽUTIM TAJKUNIMA! "Đilase, lopove" ponovo odjekuje državom! (VIDEO)

Podeli vest

Građani Srbije ponovo su spontano odgovorili na inicijativu Udruženja za zaštitu mladih, pa su u 20:30 časova sa svojih prozora i balkona rekli glasno NE tajkunskim političarima koji otimaju aplauz lekarima u ovim teškim vremenima za našu zemlju

Ovako su se građani Mladenovca pobunili protiv tajkunskih političara.

Ovako je bilo u naselju 25. maj u Mladenovcu.

Na Čukaričkoj padini odjekivalo je "Đilase, lopove".

Ovako je to bilo u Vladimircima.

I u Valjevu se čulo "Đilase, lopove".

Ovako je bilo u Čačku.

U Kragujevcu se video vatromer

A baklje su bile u Šapcu.

Pogledajte atmosferu iz Loznice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glasno NE za one koji su navijali za koronu protiv Srbije!

Објава коју дели Udruženje za zaštitu mladih (@asocijacija_mladih) дана 1. Мај 2020. у 1:36 PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Realno

pre 3 godine

Ja vam garantujem da tih čergara sa šerpama ima isto onoliko koliko je bilo onih na nazovi protestima pre par meseci. Poimenično su svi tu.. Između 3000 i 5000.

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Beogradzjani su odabrali konfederaciju rusije i srbije. Nece u nato pact. Dzjilas oce da uvede srbiju u nato pact Istorija ce zapisati Posledice te odluke.

tomas gustafsson

pre 3 godine

Политичари, поготову лидери странака и покрета, морају да имају неке ИДЕЈЕ које потом треба да артикулишу у смисаоне,логичке и функционалне целине, ПРОГРАМЕ! Онда те исте треба да понуде бирачима и верификују на изборима! НАРОД, ГЛАСАЈУЋИ, ПРЕСУЂУЈЕ! Које идеје нам, добро(по злу) позната "опозиција" нуди? НОШЕЊЕ ВЕШАЛА, ЛОМЉЕЊЕ ГРАДИЛИШТА, НАСИЛНИ УПАДИ У ТЕЛЕВИЗИЈУ И СКУПШТИНУ, МОТОРНЕ ТЕСТЕРЕ И ФАНТОМКЕ, ПИШАЊЕ ПО ГРОБОВИМА, СИЛОВАЊЕ ДЕЦЕ ПРЕДСЕДНИКА, УБИСТВО ИСТОГА !?!? И последњи БИСЕР у низу, ЛУПАЊЕ У ШЕРПЕ И ЛОНЦЕ!!! Шта рећи, што већа немоћ, јер их народ неће,то глупље и хистеричније реакције и "перформанси"!!

JA

pre 3 godine

100 % podrska BG protiv ovih ,, ŽUTIH OLOŠ LOPOVA / JAJARA " !!!????

Tito

pre 3 godine

Неразумем,због чега дајете толики простор у вашем листу,тако небитним нељудима.Могу да лупају колико хоће али брате народ их неће.

Milan

pre 3 godine

Hvala nasem najboljem predsednik Vucicu, najvecem coveku u istoriji covecanstva, zivela Srbija!

Nina

pre 3 godine

Zbog čega mu se zahvaljuješ? Jel možda,zbog uvodjenja policijskog časa? Za tvoju informaciju da znaš:ovim je narušio naša ljudska prava!Kao dijete vojnog lica,mogu da ti kažem,da se policijski uvodi,samo u slučaju Ratnog stanja! Stop diktaturi!!!

Sale

pre 3 godine

Nina, ako ti je tata vojno lice neka ti stvari oko uvođenja vanrednog stanja objasni malo bolje. Rat nije jedina pošast zbog koje se to radi. Postoje i druge pojave koje mogu da ugroze živote i imovinu ljudi zbog kojih se takvo stanje uvodi. Uzmi malo i pročitaj i nemoj da gubiš vreme udarajući u šerpe, lonce i oluke.

Sale

pre 3 godine

Reci tati da je isto bilo i u Obrenovcu posle poplave. Neka ti lijepo objasni neke stvari koje ti ne razumiješ. Dijete, knjigu u šake i batali šerpe i oluke.

JA

pre 3 godine

Izgleda da te tata nije naučio, uzmi šerpu pa lupaj je izgleda da se u šerpu razumeš !!!!??? ,, DOLE ŽUTI LOPOVI " !!!!!????

Igor

pre 3 godine

Pozivam ove sa Čukaričke padine da budu na istom mestu sutra u isto vreme. Objavite komentar, pozdrav i svako dobro!

Nikola

pre 3 godine

Bravo! Javio mi drugar iz Niša da je i tamo bilo veličanstveno.

El Čapo

pre 3 godine

Sve isti zvuk, samo drugi gradovi gde lupaju šerpe

Milance

pre 3 godine

Protest ( serpe), kontraprotest ( baklje), pa ovo sve lici na pocetak 90-ih, pa zar opet ljudi, dokle vise ovaj narod ima da ispada budala zbog par pokvarenih politicara sa obe strane, dokle?????

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija