• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.05.2020

07:29 >> 07:31

ĐILAS POKUŠAVA DA IZAZOVE SUKOBE I FIZIČKI OBRAČUN MEĐU GRAĐANIMA! Decu mu niko nije pominjao, dok su Vučićeva deca za njih bila glavno sredstvo političke borbe

Politika

ĐILAS POKUŠAVA DA IZAZOVE SUKOBE I FIZIČKI OBRAČUN MEĐU GRAĐANIMA! Decu mu niko nije pominjao, dok su Vučićeva deca za njih bila glavno sredstvo političke borbe

Podeli vest

Sramno je to što Dragan Ðilas pokušava da izazove sukobe, nasilje na ulicama i podele koje bi dovele do fizičkih obračuna među građanima, saopštio je u nedelju uveče Gradski odbor Srpske napredne stranke i istakao da Ðilasovu decu niko nikada nije pominjao, za razliku od dece Aleksandra Vučića, koja su sve vreme bila sredstvo političke borbe.

"SNS podseća javnost da su za Dragana Đilasa i sve njegove najbliže saradnike deca Aleksandra Vučića sve vreme bila glavno sredstvo političke borbe", navodi se u saopštenju te stranke.

"Od toga da Vukanu, koji je još beba, ne treba da bude oprošteno samo zato što mu je otac Aleksandar Vučić, preko Milice kojoj su pretili, nazivali je najpogrdnijim imenima i vređali i to opet samo zato što joj je Aleksandar Vučić otac, do Danila kome su čak i dok se borio sa virusom korona priželjkivali da završi na respiratoru i to opet jer je sin Aleksandra Vučića", navodi se u saopštenju.

Decu Dragana Đilasa niko nije pominjao. Nikada. Dok se, upravo po Đilasovoj komandi, sa Aleksandrom Vučićem obračunavaju pominjući njegovu decu, navodi SNS.

Foto: Informer DN

Jedina politika, kako se dodaje, svih iz SzS jesu pretnje svakome ko ne misli kao oni.

Sramno je, ističe gradski odbor SNS, što Dragan Đilas pokušava da izazove sukobe, nasilje na ulicama i duboke podele koje bi dovele do fizičkih obračuna među građanima.

"Aleksandar Vučić se nije bavio nikakvom kampanjom, niti politikom, već isključivo borbom za živote građana Srbije. Nažalost, tako nešto za Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Sergeja Trifunovića i ostale iz SzS ne može da se kaže, jer su upravo oni sve vreme pandemije vodili političku kampanju protiv Aleksandra Vučića, njegove dece i porodice", zaključuje SNS Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Da, neznam na što si spreman sve učiniti drugoj deci, možda bi ti i poverovao, ali obzirom što radiš drugoj deci ne mogu ti poverovati. Tuđoj deci si psovao majku i vređao ih pogrdnim imenima. Ti si obična lopina i lažovčina.

Suri

pre 3 godine

Znate kako su nasi stari govorili kada su decu pominjali "Neka sudeca svakom ziva i zdrava, pa i moja deca sa sa njima njima" onaj ko tudjoj deci zeli zlo, pokazuje da mu da njegove dece uopste nije stalo i da i njima zeli zlo.

Marko Kraljevic

pre 3 godine

Zasto uporno zanemarujete Srdju Popovica? Celokupna rezija previse lici na njegovih ruku delo, apsolutno je nemoguce da nema uticaja na ova desavanja. Osvetlite malo njegov lik i delo, prelazak iz amatera u profesionalce, prvobitne nalogodavce, kreatore modela, primenu kako kod nas, tako i u bivsim zemljama SSSR, africkim banana republikama, koliko je zaradio 'revolucionarnim' radom...dokle ce nas narod posmatrati kao neobrazovane kojima je lako manipulisati?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17