• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vice.com

04.05.2020

22:17

ZAŠTO SRBIJA ĐILASOVIM SUZAMA NE VERUJE?! Da li to tajkun planira da se povuče iz politike pred izbore i pobegne na Maldive?!

Politika

ZAŠTO SRBIJA ĐILASOVIM SUZAMA NE VERUJE?! Da li to tajkun planira da se povuče iz politike pred izbore i pobegne na Maldive?!

Podeli vest

Portal "Vice.com" koji je uvek bio protiv vlasti, objavio je tekst pod naslovom "Zašto Srbija Đilasovim suzama ne veruje" u kojem objašnjava šta bi moglo da se krije iza sinoćnog performansa lidera dela opozicije okupljenog oko Saveza za Srbiju Dragana Đilasa. Iza suza tajkunskog političara krije se namera da se, kao žrtva, povuče iz političkog života, baš pred izbore

U opširnom tekstu analizira se politička prošlost Dragana Đilasa i kako takvi kao on prolaze u našem narodu. Jasno se stavlja akcenat na novac koji je nelegalno stekao jer je "muzao pare za svoje agencije za zakup medijskog prostora, kako je ograđivao Rome i dobio nadimak Đitler", ali posebno se naglašava i njegov stav, odnosno "koliko su „žuti“ bili kulturniji u nastupima, imali neke intelektualce u svojim redovima i elegantnije krali".

Takođe, ističe se i da je našem narodu, kao i svakom drugom, najbitniji ekonomski momenat, a tu je Vučić daleko uspešniji od Đilasa, jer Đilas je, kako piše u ovom tekstu "samo još jedan tajkun koji hoće da se bavi politikom, a da pritom ništa ne da „narodu“ (jer iako je za njegovog vakta Beograđanima nesumnjivo bilo bolje, Srbije ipak ima malo i van Beograda, štaviše, ima je primetno više u čistom smislu količine glasova".

Dalje se u tekstu detaljno analizira Đilasovo bogatstvo i kako on nije "čovek iz naroda", ali na kraju teksta dolazimo do suštine - do suza koje nikoga nisu ganule, koje predstavljaju političko samoubistvo Dragana Đilasa.

- Konačna pobeda Vučića je što ovo sve za Đilasa može da znači da će da digne ruke skroz od Srbije i politike i odseli se na Maldive da tamo na miru posveti svom hobiju kupovine oglasnog prostora - navodi se na kraju teksta.

Sada nam je sve jasno. Glumeći žrtvu, tajkun sprema odstupnicu. Putuj, Đilase i uživaj na sunčanim plažama, poštedi Srbiju svojih performansa i tajkunskih afera.

MOJA DECA SLUŠAJU "VUČIĆU, PE*ERU, LUDAKU, KRETENU" I TO SA TELEVIZIJE! KO JE POMENUO ĐILASOVU DECU?! Predsednik Srbije OBJASNIO: Mojoj ćerki su pretili silovanjem, sinu želeli da dobije rak... IPAK, OSUĐUJEM SVAKI NAPAD!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 3 godine

Izvinite ali ne treba mu dozvoliti da ode na Maldive ...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija