• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: D. K. - M. D.

06.05.2020

23:00

ĐILAS NAREDIO NAPAD NA VUČIĆEVU DECU! Najprljavija kampanja lidera Saveza za Srbiju!

Politika

ĐILAS NAREDIO NAPAD NA VUČIĆEVU DECU! Najprljavija kampanja lidera Saveza za Srbiju!

Podeli vest

Samo dan nakon što je javno cmizdrio i lagao da mu je neko napao decu, Dragan Đilas svojim medijima naredio da udare po porodici Aleksandra Vučića * Portal "Krik" napao juče Danila Vučića i bez ikakvih dokaza označio ga kao kriminalca!

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas naredio je frontalni medijski napad na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Samo dan nakon što je javno cmizdrio i lagao da je neko napao njegovu decu, Đilas je svojim medijima naredio da iz sve snage udare po deci predsednika Srbije, posebno po najstarijem sinu Danilu, koji je do pre neki dan bio u bolnici, pošto je oboleo od korone!?

Tako je đilasovski portal "Krik" juče napao Danila i bez i jednog jedinog dokaza označio ga kao kriminalca! U tekstu o sukobu kriminalnih klanova na Balkanu, ovaj portal objavio je Danilovu fotografiju i optužio ga da je u društvu čoveka sa debelim dosijeom iako tu tvrdnju nisu potkrepili nikakvim činjenicama.

Mafijaška osveta

Ovo liči na "mafijašku" osvetu. Vučića gađaju na ličnoj ravni jer politički nikako ne mogu da ga kritikuju
Dejan Vuk Stanković, analitičar

Ovaj odvratni napad naišao je na zid ćutnje svih onih medija i pojedinaca kojima su prethodnog dana usta bila puna saosećanja za Dragana Đilasa, koji je napad na svoju decu izmislio!?
Tajkun Đilas je u nedelju uveče objavio video u kome cmizdri i plače tvrdeći da je Vučić napao njegovu decu tako što je neko sa razglasa puštao skandiranje "Đilase, lopove"!? Kako je njegov pokušaj glumatanja žrtve raskrinkan, krenuo je direktni napad na Vučića. I udario tamo gde najviše boli - u decu!

Ovo nije prvi put da se deca šefa države, a posebno najstariji sin Danilo, nalaze na meti đilasovaca i njemu bliskih medija i botova. Pošteđeni nisu bili ni njegova ćerka Milica, kao ni Vukan, koji ima nepune tri godine. O svima njima su objavljivane najmonstruoznije bljuvotine i upućivane su im najstrašnije pretnje.

Foto: printscreen instagram

Sam Vučić nije juče želeo da komentariše najnoviji napad na sina Danila, već je poručio svima da će se on boriti da svačije dete bude zaštićeno.

- Moj životni moto je borba, a boriću se sada jače i više nego ikada. I boriću se za svu decu Srbije, ne samo za moju. Oprostite što vam sada neću odgovoriti. Imaću sve vreme ovoga sveta, čim se završi vanredno stanje, da odgovorim na sve njihove laži i napade. Suprotstaviću se odlučno siledžijama koji misle da imaju pravo da unište Srbiju - rekao je predsednik Vučić, koji je juče na Instagramu objavio i zajedničku fotografiju sa svojim sinom (vidite okvir).

"Predaja nije opcija"

Vučić je juče na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa sinom Danilom, uz poruku:
"Sa sinom Danilom, prvi put posle dugo vremena. Predaja nikad nije bila opcija", napisao je predsednik.

Komentarišući monstruoznu kampanju koja se vodi protiv predsednikove dece, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je ovde reč o najprljavijem obliku specijalnog rata.

- Ovo je sve urađeno sa namerom. Ovo nalikuje na "mafijašku" osvetu zbog navodne neprijatnosti koju su doživela deca Dragana Đilasa. Vučića planski gađaju na ličnoj ravni, hoće da mu nanesu duševnu bol i da ga brukaju kao oca i čoveka pred javnošću. Pošto politički ne mogu da ga kritikuju, oni sada pokušavaju da kriminalizuju njegovog sina. Svako ko ćuti na ovaj sramotan tekst u "Kriku" postaje "koautor" i saučesnik u kriminalizaciji jednog mladog čoveka koji je kriv zato što je nečiji sin - poručuje Stanković.

Čekajte bre

Oni koji svoje političko delovanje zasnivaju na mržnji, agresiji i nasilju sada jasno pokazuju da ne prezaju ni od čega u nameri da satanizuju predsednika. Njihova jedina želja je da bez izbora dođu na vlast.

MAJA GOJKOVIĆ
PREDSEDNICA SKUPŠTINE

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da se ovakvim objavama stavlja meta na čelo sinu predsednika Vučića.

- Napadi na sina predsednika Vučića jesu nova dimenzija licemerja dela opozicione javnosti i njihovih takozvanih novinara istraživača. Reč je o istoj onoj javnosti koja je bila duboko potresena performansom Dragana Đilasa, a koji je bio strašno uznemiren jer su mu deca čula da neko viče "Đilase, lopove". Ta ista javnost se danas ne libi najstrašnijih napada na Danila Vučića, i to bez i jednog jedinog argumenta, dokaza, bilo čega istinitog što bi potkrepilo njihovu brutalnu kampanju - poručuje Stefanović.

 



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
već su mnoge pale vlasti pa će

pre 3 godine

Uf, sve skandal za skandalom. Krušik, Jovanjica, Diploma, „Janjičari" … Kraj je sve bliži. Ispratićemo jadnog umobolnika uz zvuke pištaljki i zveket lanaca, ovaj, lonaca! Ništa od njegove fantazije da bude doživotni predsednik.

Dragan

pre 3 godine

Zar nema ni jednog tužioca da presavije tabak i da zaustavi ovog ošinutog da zaustavi da preti deci. Poništite mu državljanstva i proterajte u postojbinu iz koje se nevaspitan dovukao. Goodbye, LOPOVE.

Toma

pre 3 godine

Ma pozovite ih na rts pa im lepo kažite u lice sve!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija