• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2020

11:15

BOŠKO OBRADOVIĆ PREKINUO LAŽNI ŠTRAJK GLAĐU! 11 DANA ZAMAJAVAO SRBIJU, PA KAD JE VIDEO DA TO NIKOG ŽIVOG NE INTERESUJE, ODUSTAO!

Politika

BOŠKO OBRADOVIĆ PREKINUO LAŽNI ŠTRAJK GLAĐU! 11 DANA ZAMAJAVAO SRBIJU, PA KAD JE VIDEO DA TO NIKOG ŽIVOG NE INTERESUJE, ODUSTAO!

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović odlučio je da prekine lažni štrajk glađu! Pošto je 11 dana zamajavao javnost u Srbiji, štrajkom bez razloga, tako je i prekinuo "gladovanje" bez razloga

Punih 11 dana Obradović je pokušavao da nađe valjani razlog zbog kojeg preko dana sedi na stepeništu ispred Skupštine, a uveče, sa kesama punim hrane, ulazi u zgradu parlamenta da nešto prezalogaji i da se naspava. Ali nije uspeo. Zato je bez ikakvog smislenog obrazloženja danas saopštio da prekida štrajk.

A i kiša pljušti napolju, pa ko će badava da kisne.

Mislio je Boško da će nakon batinanja poslanika Marijana Rističevića, na istom tom stepeništu ispred Skupštine, uspeti da ubedi narod da nije nasilnik i fašišta tako što će da štrajkuje glađu. Poverovao je Boško da će glumatanjem žrtve da izazove sažaljenje pet miliona građana koji će u znak podrške "srpskom Gandiju" pohrliti na ulice.

Ali niko nije došao.

Umesto toga, uspeo je u tome da čak i novinari, pa i njegov šef Dragan Đilas, posle samo dva tri dana prestanu da ga posećuju.

Dakle, Boško je, kako sam kaže uspeo u svojoj nameri i pobedio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomas gustafsson

pre 3 godine

Па наравно, било му је угрожено здравље од штрајка глађу! Морали и лекари да интервенишу! Порастао му холестерол и триглицериди од толиког ноћног ждрања! Циркуска наказа а фашиста у слободно време!

BOKI

pre 3 godine

He he he toliko se ugojio da su mu doktori savetovali da prekine štrajk i pređe na dijetu. Sad mu ripa šećer.

Ljubiša

pre 3 godine

A taman se lepo ubuckao.Šteta... bilo ga je lepo gledati, kao majmuna u zoo vrtu.

Rade

pre 3 godine

Sve je kod njega lažno: patriotizam, ........ štrajk glađu! Jedino iskreno je: ljubav prema novcu! Samo jedno, ali istinito!

Milan

pre 3 godine

Nije se kupao 11 dana? Auuuuuuuu, nije ni čudo što ga posle tri dana niko nije posećivao....

pekabinac2011

pre 3 godine

A SADA CE DA STRAJKUJE U ZABELI,GDE MU JE MESTO

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija