• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

14.06.2020

23:45

LIDERI BOJKOTAŠA KRIJU SVOJE VEZE SA KRIMINALOM! Oko Đilasa i Boška sve opasni mafijaši!

Politika

LIDERI BOJKOTAŠA KRIJU SVOJE VEZE SA KRIMINALOM! Oko Đilasa i Boška sve opasni mafijaši!

Podeli vest

Dok vode hajku protiv sina predsednika Srbije Danila Vučića, mediji pod kontrolom Dragana Đilasa, naravno, ćute o bliskim vezama tajkuna i njegovih političkih partnera sa opasnim narko-dilerima

Tako je Đilasov bivši šurak Milan Dabović u septembru 2016. uhapšen sa 2,4 kilograma kokaina, a u decembru 2017. osuđen je na šest godina zatvora. Milutin Bakić iz Kuršumlije, blizak Đilasov saradnik koji je 27. decembra 2019. prisustvovao osnivanju odbora SSP u tom gradu, uhapšen je 30. aprila ove godine u mestu Rudare zbog sumnje da je učestvovao u švercu 66 kilograma marihuane. Policija je pretresom kamiona koji je vozio našla pet putnih torbi sa 114 paketa droge. Sam Bakić je kod sebe imao pištolj.

O ovome se ćuti

I Đilas i Obradović i Jeremić i Marinika Tepić bili u bliskim vezama s narko-dilerima, što dokazuju brojne fotografije

U martu ove godine policija je uhapsila i Novaka Filipovića zbog sumnje da je pripadnik kriminalne grupe kod koje je nađeno 14 kilograma narkotika. Filipović je jako blizak prijatelj Marinike Tepić, potpredsednice Đilasove stranke, a sa njim se fotografisao i sam Đilas u Pančevu tokom obilaska partijskih aktivista.

Na sve to, lider Dveri Boško Obradović druži se sa čovekom koji u dosijeu ima čak 179 krivičnih dela. Reč je o Slaviši Prodanoviću, koji je osuđivan 14 puta, od čega dvaput zbog narkotika. Policija je četiri puta kod Prodanovića našla heroin, ali to ne sprečava Obradovića da ga srdačno grli i ljubi, o čemu svedoče i fotografije.

Konačno, Aleksandar Radojičić, potpredsednik opštinskog odbora Narodne stranke Vuka Jeremića u Lajkovcu, uhapšen je u decembru 2019. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Radojičić je, kako se sumnja, pre hapšenja u Lazarevcu prodao dva paketića kokaina jednoj osobi, koja je takođe uhapšena i koja je priznala da je kupovala drogu od Jeremićevog bliskog saradnika.

Moj ugao
VLADANKA MALOVIĆ
PREDSEDNIŠTVO SNS

Boško, smeće bedno, umesto što lažeš kao džukela i od Vučićeve dece praviš mete, bolje ti je da se pokriješ tim fašističkim ušima, jer ti i tvoja ološ-ekipa imate više slika sa narko-dilerima nego Pablo Eskobar.

Komentarišući sve ove podatke, Marko Matić iz antikorupcijske mreže "Antidot" ocenjuje da neosnovano kriminalizovanje Vučićevog sina i prećutkivanje veza koje Đilas i ostali iz SZS imaju sa ljudima iz podzemlja govori o političkoj pozadini kampanje.

- Svako može da vidi ogoljenu istinu da se pod maskom istraživačkih medija kriju grupe za pritisak koje za račun finansijera i političkih mentora obavljaju prljave propagandne poslove - zaključuje Matić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BEDNICI! Đilasovi mediji pokrenuli hajku izmišljajući kriminalce u društvu Danila Vučića, a ćute o Boškovim vezama sa čovekom koji ima DEBELI DOSIJE! (FOTO)
Politika

BEDNICI! Đilasovi mediji pokrenuli hajku izmišljajući kriminalce u društvu Danila Vučića, a ćute o Boškovim vezama sa čovekom koji ima DEBELI DOSIJE! (FOTO)

Dok Đilasovi mediji dižu hajku na Danila Vučića, sina predsednika Srbije, optužujući ga za druženje sa nekakvim sumnjivim osobama koje nisu počinile nijedno krivično delo, "pajtos" žutog tajkuna iz Saveza za Srbiju Boško Obradović vreme provodi sa čovekom koji u dosijeu ima 179 krivičnih dela

12.06.2020

11:15

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17