• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

10.07.2020

17:47

GRUPA OD 50 CRNOGORACA DOLAZI DA IZAZOVE HAOS U BEOGRADU! Srpske službe imaju saznanja!

Politika

GRUPA OD 50 CRNOGORACA DOLAZI DA IZAZOVE HAOS U BEOGRADU! Srpske službe imaju saznanja!

Podeli vest

Reč je o ljudima iz kriminalnog miljea, spremaju se da ilegalno uđu preko Kosova

Srpske bezbednosne službe došle su do saznanja da se grupa državljana Crne Gore priprema da se narednih dana priključi protestima u Beogradu sa ciljem da izazove haos u prestonici, pišu Novosti.

Prema informacijama naših bezbednjaka reč je o 50 ljudi iz susedne države, koji bi trebalo da u Srbiju dođu u naredna tri ili četiri dana.

Plan je da uđu ilegalno, alternativnim prelazima preko Kosova i Metohije, kako bi izbegli propisane mere obavezne samoizolacije. Prema saznanjima operativaca, reč je o ljudima iz kriminalnog miljea, navode Novosti.

Neredi su izbili na okupljanjima u utorak i sredu, kada su grupe huligana napale policiju, posle čega je došlo do okršaja u centru grada u kojima povređen veliki broj policajaca i učesnika protesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 3 godine

Pa lica im se ne vide, ali se cuje u onim intervjuima, koje je radila novinarka Kurir televizije, jasno se cuju naglasci iz Bosne i Hrvatske, a mozda su tu i iz Crne Gore. Proverite snimak naglasci nisu iz Srbije. To je bilo juce dok su sedeli.

Ratko

pre 3 godine

O cemu pricate ,ejjjjjj. Zatvorite granice kao sto su nama. i kako mogu da udju bez karantina

Aca

pre 3 godine

Pa to su ti isti što organizuju tako zvane litije,profesijonalni agitatori

dragan

pre 3 godine

jel se to ,,drzava,, boji pedesetorice ,,ljudi,,

Giša

pre 3 godine

Sad ih sačekajte i pomlatite kao iligalnu grupu.

Dragy

pre 3 godine

To da su se stranci u ovo sve uključili nije tajna! ALI! Krivi su naši što se okupljaju, pa stranci to koriste!!

Mamu mamu

pre 3 godine

Ne deri se bre idiote, jebem li te u buljave oči i kockastu degenerisanu glavu. Ne deri se. Mamu mamu. Mamu mamu. Šta je bilo, žvaće bulja gaće? Ako, ako, samo tako. Zašto sada kriti, neće još dugo tako biti. Zašto sada kriti, nešto će se liti. I osveta, ona, u boji će biti. Neće još dugo žvakati bulja gaće, ne. Biće gaćE usranE. U boji. Kao Bili Rubin, bez bili. Samo rubin. Je li tako, tako je. Gadovi. Nećete još dugo, ne. Ode kocoBo! Idu pederi sa isukanim kurčevima da vas sve jebu! Ide NATO da jebe buljave kockastoglavce u buđava usta sa krivim zubima! Seme vam se zatrlo. I seme i pleme. MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU! MRŠ U PIČKU MATERINU!

DEDA RAKA

pre 3 godine

Ako udju ilegalno - zatvorite ih LEGALNO ! Šta tu ima nepoznato biće za našu "bivšu braću - prpa bato!

Dragi

pre 3 godine

Ako 50 Crnogoraca može da sruši vlast u Srbiji, onda ta vlast i ne valja.

Scg

pre 3 godine

To nisu Crnogorci vec izrodi! Crnogorci sebe nazivaju Srbima. Nek se pa nazivaju kako hoce al nek se tamo druze sa sebi istima zajedno s predvodnikom i gledaju svoja posla i prazne plaze i vile i hotele. Tamo vise nikad!

Saradžogla

pre 3 godine

Заборавили сте оно ... Само у ИНФОРМЕРУ је вест да ће по ноћи група црногораца упасти у Србију ... Јер када то ви напишете ... ПС. Да не заборавим ... И даље сте ШАМПИОНИ У - КОМЕНТАРА (0)!

Nezavisni Politicar

pre 3 godine

Како улазе у земљу. Зар није пре пар дана била вест да ко долази из Црне Горе, мора 14 дана у карантин. То је била контра мера црногорској мери да, ко долази из Србије у Црну Гору, мора 14 дана у карантин. Дакле, чак и ако долазе, и то данас, неће моћи да уђу у земљу пре 24. јула ако је вест о утук мери на меру Црне Горе била тачна, и ако ја нисам нешто помешао.

Ljubiša

pre 3 godine

Ustaše iz Splita su već tu, sad sad pokupiti Milogorce, pa po kratkom postupku, i javno, pa nek osudjuje Tanja Fajon do mile volje.

hm

pre 3 godine

kako dolaze? jel mi ne kontrolisemo nase granice?

Setac

pre 3 godine

A zasto se o tome pise unapred ? Da bi se upozorili da su provaljeni i da bi promenili plan? Sacekajte ih,pohapsite i onda nam objavite to, sa sve slikama i imenima te bagre ! Jel tako ??

dogtas

pre 3 godine

Prosto je bilo cudno da sve sto ne valja u Srbiji prodje bez Crnogoraca i Mila. Kad cete nas vise ostaviti na miru... srbadijo cetnicka...

svisv isvisvi svi

pre 3 godine

Gadovi, vama izgleda jos uvek nije jasno da ce se ovo zavrsiti tu gde je i pocelo pre 30 godina - na ulici. Kao na primer u Libiji. SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVI! SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Petar Pan

pre 3 godine

Može biti da vam nije jasno ali nas za vas zabolje q..c. Možete jedni drugima oči da povadite.

Rade

pre 3 godine

Pa hapsite te ustaše! U zatvor pa doživotna zabrana ulaska u Srbiju!

Mire

pre 3 godine

Pohapsiti bandu na granici. Koga briga gde ce pokusati da udju. A posle, zna se kako ne ostaju masnice

veliki getsbi

pre 3 godine

Cisto sumnjam, da su sluzbe znale nesto ne bi doslo do ovih divljanja po Beogradu zadnjih dana, tako da ovo sa crnogorcima je prosto lupanje novinara

paki

pre 3 godine

Haos je već izazvan. Sada treba gledati kako da se dalji haos spreči, a ne pustiti ovo što se u ovom trenutku dešava. Državni otgani muraju odmah da reaguju, ovo trenutno ne liči ni našta

Ljube

pre 3 godine

Auu ,cime nam se sluze specijalne sluzbe , u pravljenju haosa u sopstvenom narodu , uz pomoc informcionih stedstava " javnog " informisanja ...

Vns

pre 3 godine

Tako je...stiže 143 Šošona,258 Aboridžina i 349 maora sa novog zelanda

Abe

pre 3 godine

Pa kad znate da dolaze, sačekajte ih i pohapsite.

Penzionerj

pre 3 godine

Nece ovi banditi uspeti uci u Srbiju. Postovani novinaru, verujem da ste obrazovani ali za glavni grad ne kaze se prestonica a verujem da znate da se taj izraz koristi u monarhiji. Na vasu i Pinkovu zalost to se nikada nece u Srbiji dogoditi. Verovatno Pink, koju televiziju postujem i najvise gledam, dobili malo od onog ukradenog Narodskog zlata. A Vi?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17