• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2020

16:00

DIVLJANJE HULIGANA NA ULICAMA UDAR NA DRŽAVU! Ljuba Jovanović: Horde huligana nasiljem hoće da uzmu vlast, ALI ONA SE DOBIJA NA IZBORIMA!

Politika

DIVLJANJE HULIGANA NA ULICAMA UDAR NA DRŽAVU! Ljuba Jovanović: Horde huligana nasiljem hoće da uzmu vlast, ALI ONA SE DOBIJA NA IZBORIMA!

Podeli vest

Direktor Pionirskog grada, član Srpske Napredne Stranke i bivši proslavljeni rukometaš Ljubomir Jovanović pruzio je podršku predsedniku Vučiću osudjujući horde huligana koji već danima napadaju policiju sa ciljem da izazovu krvoproliće. Jovanović je poručio da je ovo stvaranje i slanje slike u svet da u Srbiji vladaju nemiri koji mogu u svakom trenutku da eksaliraju i dovedu u pitanje bezbednost građana

- Srbija i predsednik Vučić kao i naš narod trpi sinhronizovane napade na više frontova. Pored teške borbe sa korona virusom i velike brige za svoje i zdravlje svojih najmilijih građani sada osećaju strepnju i strah od nasilja koji nas kao društvo vraćaju nekoliko decenija unazad - ističe Jovanovic.

Ljubomir Jovanović dodaje da su ovi neredi pokušaj prekrajanja izborne volje građana što je nedopustivo u blio kojoj državi Evrope i sveta.

- Narod je podržao predsednika Vučića i politiku naše stranke u istorijskoj pobedi na izborima. Vlast se osvaja na izborima, s toga ne razumem čemu vandalizam na ulicama. Na osnovu sinoćnjeg i današnjeg protesta, šalje se nedopustiva poruka da traženje kompromisa, dogovora i rešenja nije cilj, već da ulica pokušava da zameni debatu u Skupštini i nadmetanje na demokratskim izborima - kazao je direktor Pionirskog grada. 

On dodaje da niko nema pravo da ruši ovu zemlju, napada policiju i unistava drzavnu i privatnu imovinu gradjana. On dodaje da nigde u svetu policija nije trpela ovoliko nasilja i tolerisala ovoliko incidenata na ulicama. 

- Te horde huligana napadaju danima policiju sa ciljem da ubiju, i izazovu krvoproliće na ulicama prestonice i cele Srbije. Pružam podršku  pripadnicima ministarstva unutrašnjih poslova koji nadljudski trpe brutalne napade već danima. To su ljudi koji časno obavljaju svoj posao, naši sugrađani, prijatelji, rodbina, naše komšije koje pošteno rade nebi li u svakom momentu zaštitili sve nas i koji 24 časa brinu o našoj bezbednosti. Oni su branik naše otadzbine i pristojan, većinski deo Srbije je uz njih - kazao je on. 

Jovanović dodaje da smo sada svi svedoci da  huligani pored toga sto napadaju policiju napadaju i gradjane i u velikom broju novinare koji časno rade svoj posao. 

- Država ima prava i obavezu da zaštiti sve svoje institucije i građane kao i imovinu od terorističkih hordi huligana i  plaćenih bandi od strane stranih službi. Narod priželjkuje masovna hapšenja ovih huligana i maksimalne zatvorske kazne za ova dela - kazao je Jovanović i zamolio građane da se ne plaše jer će nadležne službe i pripadnici MUP dati sve od sebe, kao što je to bio slučaj i sinoć, kako bi bezbednost svih nas bila zagarantovana.

On je istakao da lekari koji se bore da sačuvaju svaki zivot su veliki heroji u trenucima koji su teški ne samo za našu zemlju vec i za ceo svet. 

- U ovim trenucima svi trebamo da pruzimo podršku nasim lekarima i celom zdravstvenom osoblju koje se danonoćno bori za zdravlje i živote sugrađana - kaze Jovanović. 

Ljubomir Jovanović ističe da je uvek bio i biće protiv nasilja bilo koje vrste jer smatra da su razgovor, kompromis, poštovanje i uzajamno razumevanje jedini ispravni obrazac ponašanja u savremenom demokratskom društvu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija