• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2020

11:08

(FOTO) POSEBNO SAM PONOSAN ŠTO SAM DANAS OVDE! Vučić: Ponosan sam na to što smo pomagali i što možemo da učinimo nešto za naš narod

Politika

(FOTO) POSEBNO SAM PONOSAN ŠTO SAM DANAS OVDE! Vučić: Ponosan sam na to što smo pomagali i što možemo da učinimo nešto za naš narod

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić istakao je tokom svoje posete Banjaluki da je posebno ponosan štp se danas tamo nalazi i da Srbija mora da brine o Republici Srpskoj i da joj uvek bude na raspolaganju.

- Posebno sam ponosan što sam danas ovde i kada smo dolazili pitala me Željka da li sam video baku koja je izašla ispred kuće i maše zastavom i pokazuje koliko voli naše zajedništvo i jedinstvo. Za nas ovo nije pitanje poklona, već deo naše obaveze i odgovornosti, jer Srbija mora da brine o Srpskoj i mora joj biti na raspolaganju. Pomoći ćemo koliko god možemo i nećemo da se pravdamo. Često su me napadali zbog toga što pomažem Srpskoj, ali ja sam ponosan na to što smo pomagali i što možemo da učinimo nešto za naš narod. Pomagali smo i pomagaćemo još - piše u objavi na Instagram profilu avucic

Predsednik vučić je dodao da je Srbija zemlja koja najviše voli Republiku Srpsku i da ćemo ići putem veće saradnje i jedinstva.

- Hvala na iskrenom i toplom dočeku, što se ovde u Banjaluci posebno osećam, ne kao Aleksandar Vučić, već kao neko ko predstavlja Srbiju, zemlju koja vas najviše voli, podržava. Idemo putem još veće saradnje i jedinstva. Mi u Srbiji smo srećni i ponosni na svaki uspeh Srpske.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gorance

pre 3 godine

Evidentno je koliko je Srbija ojacala,a posebno koliko brine o republici Srpskoj.

Ema

pre 3 godine

Velika je čast i privilegija biti na ovom mestu i uručiti pomoć onima kojima je zaista potrebna.

TIJA

pre 3 godine

Medjusobna podrška i pomoć je očekivana jer je Srpski narod kao jedan gde god ziveli. Donacija je značajna .

Mita

pre 3 godine

Gradjani Srbije su posebno srecni sto ovakvu podsku Srbima u Republici Srpskoj mogu da pruze.

Prvoborac

pre 3 godine

Uvek je posebno drago biti među svojima i moći da im se nađeš kada si u mogućnosti.

Stojanka

pre 3 godine

Srpski narod u Srbiji i Republici Srpskoj vezuje zajedništvo i uzajamno poštovanje i solidarnost.

Ivana

pre 3 godine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji radi ne samo za građane Srbije, već celog regiona, koji želi da izgradi najbolje moguće veze, kao i projekte koji će pomoći građanima da se zbliže,i da im se olakša i poboljša kvalitet života.

Nikoleta

pre 3 godine

Uvek trebamo jedni drugima da pomazemo.I u dobru i u zlu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija