• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

24.08.2020

13:49

NOVI SKANDAL ĐILASOVOG PSIHA! Država treba da podstiče PROSTITUCIJU!

Politika

NOVI SKANDAL ĐILASOVOG PSIHA! Država treba da podstiče PROSTITUCIJU!

Podeli vest

Veliki opozicioni stručnjak Vojin Rakić koji se lažno predstavljao kao šef Unesko katedre za Srbiju, izgleda da je veliki stručnjak za prostituciju i "šugar bejbs" - mlade devojke koje sponzorišu stariji imućniji muškarci

On je objavio "naučni rad" pod naslovom "Prostitucija, seks surogati i šugar bejbs" u kom detaljno analizira i brani tezu da je reč o visoko moralnim aktivnostima i čak se zalaže za to da države treba da pomogne i podstiče prostituciju i "sponzorisanje devojaka"?!

Tekst je početkom januara ove godine objavljen na sajtu reasrchgate.net, gde je dostupan i sažetak ovog "istraživačkog poduhvata" profesora Vojina Rakića.

- Prostitucija je kategorički moralna aktivnost, seksualni surogat i seksualna pomoć hipotetički su moralni, dok je "šugaring" (sponzorisanje prim. aut.) hipotetički nemoralno. Prvo, neki moralni prigovori prostituciji biće pobijeni, i tvrdiće se da je prostitucija u načelu moralna. Drugo, tvrdiće se da seksualno surogatstvo i seksualna pomoć pod određenim pretpostavkama mogu biti moralno opravdani - piše Rakić i nastavlja da elaborira:

POTPUNO RASKRINKAN JOŠ JEDAN ŽUTI PREVARANT! ĐILASOV PSIHO! Pljuje Srbiju zbog korone, glumi borca za ljudska prava, a sud mu zbog nasilja oduzeo troje dece!

- Treće, saponzorisanje je nemoralno, osim ako su njegovi razlozi i uslovi poznati obema stranama u transakciji. Ako se sponzorisanjene zasniva na varanju, on je sporazuman i stoga moralno opravdan. (...) Pokazaće se da je moralna adekvatnost ovih aktivnosti (prostitucija, seks surogat i šugaring") vrlo slična sa stanovišta utilitarizma, deontologije i etike vrlina. Konačno, tvrdiće se da država treba da podstiče prostiuciju, seksualni surogat , kao i moralno odgovarajuće oblike "šugaringa" (sponzorisanja) i to preko Agencija za sponzorisanje - navodi se između ostalog u ovom radu Vojina Rakića.

Podsetimo, Rakić je preko noći postao uzdanica opoziciono nastrojenih medija i opozicije zbog svojih kritika na račun aktuelne vlasti i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kada je kritikovao sve - od odgovora države na koronu, do ocena da je Vučić autokrata koji je zbog svoje samovolje uveo represivne mere. On se lažno predstavljao kao šef UNESCO katedre za bioetiku za Evropu, što su demantovali iz centrale ove institucije i ogradili se od njegovih političkih stavova.

BONUS VIDEO:

CELU JE OKUPAO! Ovakvog freizera ne biste poželeli! (Video)

NEĆETE VEROVATI! Jež obožava masažu! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cezar

pre 3 godine

Prostitucija je već legalizovana u opoziciji, ko je kriv za to? Mada prostitutke su malo matore.

Vla

pre 3 godine

Profesore, mozda vam je cerka ili zena jedna od njih PA trazite privilegije od drzave

BREŽANAC

pre 3 godine

Proste-tutknute pa počnimo redom, gospa Tepić, gospon Dragan Đilas, gospon Vuk Jeremić, gospon Boris Tadić i mnoga druga njihova braćija, svi oni rade za pare svojih sponzora.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija