• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.09.2020

07:27

DA SE TADIĆ TRUDIO DA URADI SVE POGREŠNO, MAKAR BI NEŠTO SLUČAJNO UČINIO ISPRAVNO! Đurić: U istoriji će biti referenca ZA POLITIČKU NESPOSOBNOST I NEODGOVORNOST

Politika

DA SE TADIĆ TRUDIO DA URADI SVE POGREŠNO, MAKAR BI NEŠTO SLUČAJNO UČINIO ISPRAVNO! Đurić: U istoriji će biti referenca ZA POLITIČKU NESPOSOBNOST I NEODGOVORNOST

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić optužio je bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da "iz sebičnih, dnevnopolitičkih razloga, rukovođen sujetom ili prizemnim interesima, urušava dignitet svoje države"


"Tadić dobro zna da naša delegacija u Vašingtonu nije nijednim gestom, slovom ili zarezom priznala implicitno ili eksplicitno da je KiM išta drugo do naša južna pokrajina. Uspeh Srbije u SAD je toliki da sve gubitke i poraze nekadašnje žute vlasti čini vidljivim katastrofalnost neuspeha Tadića, i to je osnovni razlog Tadićevih napada na predsednika Aleksandra Vučića i njegov tim", naveo je Ðurić u saopštenju za javnost.

DA SU ONI BILI U BELOJ KUĆI, MENJALI BI USTAV! Lončar: Eksperti mržnje su se bavili stolicama dok je Srbija do stotina miliona investicija stigla napornim radom!

On je ukazao da je Tadić uspeo da za svega nekoliko godina gotovo rasformira srpsku vojsku, samoproglašenom Kosovu da legitimitet pred Međunarodnim sudom pravde, razgraniči Srbe u centralnoj Srbiji od Srba na KiM.

"Taj rezultat je toliko neverovatan da govori o nesposobnosti i neodgovornosti epskih razmera. Da se Tadić trudio da uradi sve pogrešno, makar bi nešto slučajno učinio ispravno, ali on je nekim čudom uspeo da podbaci u svemu, i uveren sam da će u istoriji biti referenca za političku nesposobnost i neodgovornost", rekao je Ðurić.

KAKO JE SRPSKA DELEGACIJA IZVOJEVALA PRAVO MALO ČUDO U VAŠINGTONU?! Đurić otkrio detalje "bitke" za svaku tačku sporazuma!

"Za razliku od njega, predsednik Vučić će zahvaljujući svojim rezultatima, odgovornosti i hrabrosti biti uzor budućim generacijama srpskih političara, koji neće imati dileme ko je u srpskoj politici u prvim decenijama 21. veka bio veliki, a ko nejaki", zaključio je Ðurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija