• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.10.2020

20:42

SERGEJU JE BOLJE DA JE DANAS ISCRTAVAO BELE, NEGO CRVENE LINIJE ISPRED SKUPŠTINE! Ðurić: Optužbe Trifunovića dno političke neodgovornosti

Politika

SERGEJU JE BOLJE DA JE DANAS ISCRTAVAO BELE, NEGO CRVENE LINIJE ISPRED SKUPŠTINE! Ðurić: Optužbe Trifunovića dno političke neodgovornosti

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Ðurić oštro je večeras reagovao na tvrdnje funkcionera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da je ubeđen da je predsednik Aleksandar Vučić na neki način učestvovao u ubistvu Olivera Ivanovića, navodeći da takve izjave svedoče o izgubljenosti i panici dela srpske opozicije

Ðurić je u saopštenju ocenio da optužiti predsednika sopstvene države za političko ubistvo "na osnovu narkotičkih halucinacija", jeste dno političke neodgovornosti, i svedoči o potpunoj izgubljenosti i panici dela srpske opozicije, ali i o očajanju onih koje je instruiraju i finansiraju.

Ðurić smatra da izjave koje Trifunović daje nisu više ni za sud, "već ga kvalifikuju za neku zdravstvenu ustanovu zatvorenog tipa".

- Sergej Trifunović bolje da je danas iscrtavao bele, nego crvene linije ispred Skupštine Srbije, kako bi dao lični pečat tom suludom performansu, jer uvrede i klevete koje je izneo na račun predsednika Srbije može da izgovori samo stručnjak za izvlačenje belih linija - naveo je Ðurić.

Funkcionere SNS kaže da je spreman da organizuje skupljanje priloga "za lečenje zavisnosti i zavisti bivšeg glumca", a, kako je naveo, sadašnje bruke - Segeja Trifunovića.

- Naivno sam se gotovo tri godine nadao da će se Srbi ujediniti makar po pitanju mučkog ubistva Olivera Ivanovića i da ćemo jednoglasno izvršiti pritisak na Prištinu i međunarodnu zajednicu da se naručioci i počinioci zločina privedu pravdi, ali očigledno je mržnja dela srpske opozicije prema predsedniku Vučiću jača od svake pristojnosti i nacionalne odgovornosti -poručio je Ðurtrić.

On se izvinio svima koji su voleli i poštovali Olivera Ivanovića "zbog neukusa i besprizornosti onih koji pokušavaju da politički profitiraju na njegovoj smrti".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 3 godine

Trifunović je dotakao dno. Samo napada i kritikuje bez ikakvih dokaza.

Milan

pre 3 godine

Ja sam mislio da je ergej Trifunovic vec smesten u Kovinskoj bolnici gde mu je i mesto. Ne zasluzuje da se na njemu trose reci. Ne zanimaju me drogerasi i slicni njima.

Pravda

pre 3 godine

Jel moguće da ta narkomančina i dalje sebi daje za pravo da bilo šta komentariše!

viki

pre 3 godine

Izgleda se ovaj Trifunovic opet predozirao pa ne zna sta prica. Sram ga vise bilo za sve izgovorene lazi i klevete na racun predsednika Vucica!

cika sima

pre 3 godine

Pa ne vuku svi bele linije kao ti. Sta ces.

Vera

pre 3 godine

Ovo je previše, čak i za glumce koji imaju bujnu maštu!

Reja

pre 3 godine

Sergeju bi bilo bolje da ćuti i da se ne sramoti toliko jer je ispao veliko dno od čoveka.

Bojan

pre 3 godine

Šta droga uradi od nekada uspešnog glumca !?

Miki

pre 3 godine

Sergej je pokazao divljačko ponašanje i ne kulturu svoju sram da ga bude

sava

pre 3 godine

sergej je buvalno dotakao dno dna,covek se neumorno blamira

Mia

pre 3 godine

Sergej je dno politicke neodgovornosti. Toliko iznetih neistina i lazi a ovaj put nije svestan svoje nesveti i iznetih kolicina gluposti

Ivana

pre 3 godine

Kakav god da je Sergej i pod uticajem bilo cega da je, mora da odgovara za svoje reci!

mica

pre 3 godine

Sergej je već prevršio svaku meru!Čovek nema sveti sta radi,izgubio se skroz.

ikac

pre 3 godine

Trifunović je dotakao dno. Samo napada i kritikuje bez ikakvih dokaza.

Nadja

pre 3 godine

Covek se samo sluzi lažima i klevetama. Strasno!

Milorad

pre 3 godine

Trifunovic je odavno raskrstio sa zdravim razumom.

Sandra

pre 3 godine

Ne secam se da se Sergej pre ubistva ikada interesovao za Olivera Ivanovica,niti su saradjivali.Optuzbe su gnusne i drzava treba da reaguje

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija