• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2020

20:13

(AUDIO SNIMAK) NEBOJŠA ZELENOVIĆ PUKAO NAČISTO PA PRIZNAO: Boli me D*PE ZA KOSOVO, Đilasov kum je potpuni KRETEN!

Politika

(AUDIO SNIMAK) NEBOJŠA ZELENOVIĆ PUKAO NAČISTO PA PRIZNAO: Boli me D*PE ZA KOSOVO, Đilasov kum je potpuni KRETEN!

Podeli vest

Nebojša Zelenović izgubio je i poslednju teoretsku šansu da zadrži fotelju u Šapcu, a to je pokazao i rezultat izbora koje je danas objavila Gradska izborna komisija

Nakon objave rezultata i konačnog poraza Zelenovića i njegovih sardnika, održan je sastanak u Šapcu.

Na sastanku je Zelenović pokazao svoje pravo lice, pukao je zbog poraza i konačno sve priznao. Sve ono što inače misli cela opozicija izašlo je iz usta Nebojše Zelenovića, a to je da njih nije briga za Kosovo već da im je samo u interesu kako da se dočepaju vlasti kako bi napunili svoje džepove.

- Koja je taj Mlađan Đorđević perverzija. On izlazi da se bavi sa politikom. Ma šta on zna. Boli nas d*pe za Kosovo bre - rekao je Zelenović.

U izjavi je prozvao i Đilasovog kuma Mlađana Đorđevića, tako da se može zaključiti da se opozicija polako raspada. Maske padaju, a porazi im sve teže padaju.

Poslušajte i audio snimak Zelenovićevog govora:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 3 godine

U srpskoj opziciji se poslitikom izgleda smatra umeće prodavati prazne fraze debilima koji onda glasaju za te malo manje debile. Manje jer makar imaju neki lični interes, tj. da se nakradu. Zato bilo ko iz privrede nema šanse da preživi u politici duže od 3 meseca.

Srecko

pre 3 godine

Ne raspada se opozicija, već obaveštajna mreža stranih službi.Šta se pravite ludi?

sanja

pre 3 godine

Bitni su im samo oni sami i kako da sto vise pokradu narod!

zoran

pre 3 godine

A našu vlast je kao briga za Kosovo?..ajde ne prdite više..onaj narod dole pati i od jednih i od drugih

Crna ovca

pre 3 godine

A dali je samo to rekao ili i nešto više?

Djovani

pre 3 godine

To su oni posle Smene Milosevica 2000 God,koji su radili po dirigovanju Stranih Ambasada i ne da su prodavali samo Srbe vec i Srbiju za sopstveni dzep koji su punile strane sluzbe svojim slugama.Asad bi da to nastave,ali ne mogu smeta ih Gospodin Vucic koji je podigo Ekonomiju ,Infostrukturu i ugled Srbije u Svetu.Takvima ne samo da nema mesta u Politici Srbiji vec treba da se okrive kao Drzavni neprijatelji Srbije i po zakanu u zatvor.

Milos Šabac

pre 3 godine

I ??? Pa svakog političara boli d za Kosovo ??? To je naša realnost . Kao SNS se zalaže za Kosovo a rasteraće i ono malo ljudi što je tamo zbog njihove pogrešne politike .

Borko

pre 3 godine

Pa da ga 'boli du...e" za Kosovo donkele je u pravu, Kosovo vise nije nase i nikada vise nece ni biti, osim u slucaju da isteramo ili pobijemo albance. Kosovo kod nas sluzi za skupljanje pilitickih poena i pokazivanje laznog patriotizma. a za ostalo, mo ko j.... Zelenovica, on je vec izduvan politicki balon

Dec

pre 3 godine

Lik je samo bio kritičan prema delovima opozicije, koji se na papiru bore za KiM, a ustvari ih boli d. i na toj temi samo hoće da ruše Vučića. Eto, tako sam ja razumeo ovaj snimak.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17