• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.12.2020

18:31

(FOTO) OVO JE ODVRATNO! Novinarka Nove S otišla na vrata Džejeve bivše žene, POŠTO JOJ NIKO NIJE OTVORIO PUSTILA SKANDALOZAN TEKST! SRAMOTA!

Politika

(FOTO) OVO JE ODVRATNO! Novinarka Nove S otišla na vrata Džejeve bivše žene, POŠTO JOJ NIKO NIJE OTVORIO PUSTILA SKANDALOZAN TEKST! SRAMOTA!

Podeli vest

Poznati pevač Džej Ramadanovski juče je preminuo u Beogradu u 57. godini, a dan nakon smrti ekipa portala došla je do morbidne ideje

Novinarka ovog portala, verovatno u želji za što boljom pričom, iako to u ovakvom trenutku nikome ne pada na pamet, otišla je do zgrade u kojoj živi Džejeva bivša žena Nada.

Ekipa portala došla je do vrata stana u kojem ona živi, i zvonila u nadi da će joj neko otvoriti kako bi došla do što bolje priče.

Foto: Printscreen

Umesto da ženu ostavi na miru u ovom teškom trenutku, ona je došla na morbidnu ideju.

Foto: Printscreen

 

Kako joj niko nije otvorio, što je sasvim normalno imajući u vidu situaciju, novinarka sa ovog portala je ipak objavila skandalozan tekst sa naslovom "Neka zvone, ne otvaraj: Bilo smo kod Džejeve bivše žene".

I u tekstu čak prenose da im niko nije otvorio, ali su oni ipak ostali da osluškuju pa su čuli komentare, i onda brže bolje dočekali da to objave. Malo je reći da je ovo odvratno.

Čitaoci su naravno osudili ovaj gnusni čin u želji za klikom. 

- Šta je sa Novom S? Ovo je odvratno - samo su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica Haubica

pre 3 godine

nit svi ludi u ludnici, nit svi pametni na ulici

Novinar

pre 3 godine

Nije ona ni N od novinara - to je obična tračara koja gazi preko leševa da bi udovoljila gazdi i ispljuvala bilo koga ko ih ne diže u oblake. Gde su UNS, NUNS i ostali dušebrižnici koji liju krokodilske suze oko slobode novinara i kao Kalimero tužakaju Srbiju EU da nisu slobodni? Sramno, treba joj uskratiti pristup bilo kojem događaju i bilo kojoj zvaničnoj konferenciji. A Đilas ima obraza da kaže ko je novinar a ko nije?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija