• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2020

13:17

A GDE JE VAMA DRUGA STRANA? Novinarka N1 deli lekcije kolegama, a sama ne poštuje pravila novinarske profesije!

Politika

A GDE JE VAMA DRUGA STRANA? Novinarka N1 deli lekcije kolegama, a sama ne poštuje pravila novinarske profesije!

Podeli vest

Novinarka N1 Žaklina Tatalović koja je juče pokušala da isprovocira predsednika Aleksandra Vučića tako što mu je postavila pitanje tek pošto je konferencija za medije i zvanično završena, danas je na Tviteru delila lekcije kolegama iz drugih medija koji su ukazali na njenu nameru


- Dragi @b92vesti mogli ste slobodno da me pozovete jer je ok u novinarstvu imati dve strane, ali znam ko vam je šefica, čuvajte se izmisljotina - napisala je novinarka N1.

Foto: printscreen Twitter

Žaklina kaže da je ok u novinarstvu imati dve strane, ali to ne važi kad je o njoj reč i kad je u pitanju mediji za koji radi! U jučerašnjem prilogu njene televizije sa novogodišnje konferencije za medije predsednika Srbije, u kome je tvrdila da je TV N1 ignorisana, nije bilo prilike da se čuje i druga strana.

Koleginica sa N1 je izgleda zaboravila da pozove pres službu predsednika Vučića i i zaposlenima u toj službi pruži šansu da objasni zašto ona "nije mogla da postavi pitanje predsedniku".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija