• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2021

14:14

PETKOVIĆ I PREDSTAVNICI SRPSKE LISTE primili vakcinu protiv Kovida-19! Evo gde mogu da se vakcinišu svi sa KiM/FOTO/

Politika

PETKOVIĆ I PREDSTAVNICI SRPSKE LISTE primili vakcinu protiv Kovida-19! Evo gde mogu da se vakcinišu svi sa KiM/FOTO/

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, primio je danas vakcinu protiv korona virusa u Domu zdravlja Raška i tom prilikom poručio da svako sa KiM ko želi da se vakciniše može to da uradi u Raškoj, Bujanovcu i Kuršumliji

On je novinarima nakon vakcinacije rekao da dok se u svetu veliki bore za vakcine "mala Srbija" uspela je da obezbdi vakcine.

- Mi smo danas druga zemnlja, ne u EU, već u Evropi po broju vakcinacija, odnosno ljudi koji su se vakcinisali. To vam govori da je Srbija danas jaka i da smo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i našim prijateljima u mogućnosti da obezbedimo više vrsta vakcina kako bi imunizacija bila na što većem novou - rekao je Petković.

Foto: Kancelarija za KiM

Vakcinacija

On je kazao da vakcinacija našeg naroda na prostoru KiM traje već nekoliko nedelja.

- U Prištini s jedne strane žele da stave vakcine na lomače i teraju naše lekare kao najveće kriminalce, a ovde u centralnoj Srbiji se trudimo da učinimo sve da svaki naš čovek koji želi bude vakcinisan. Samo vakcinom možemo da pobedimo korona virus, a tada pobeđuju Srbija i budućnost - rekao je Petković.

Zajedno sa Petkovićem vakcinu su primili i građani iz južne srpske pokrajine, lideri Srpske liste i politički predstavnici Srba sa Kosova.

Lider Srpske liste Goran Rakić zahvalio je predsedniku Srbije što je obezbedio vakcinu i istakao da svi koji žele da je prime potrebno da se prijave u Domu zdravlja.

- Primili smo vakcinu kako bi smo pobedili ovaj virus koji je pogodio ceo svet. Hvala lekarima i svima u zdravstvenim ustanovama - rekao je Rakić.

Osim njega vakcinu su primili i potpredsednici Srpske liste Milan Radojičić, Igor Simić, gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević.

Oni su u Rašku došli kako bi se uverili na koji je način organizovana vakcinacija građana Srbije sa KIM.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17