• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2021

11:57

PALMA: Moguće je da su uhapšeni kriminalci u Srbiji imali podršku iz inostranstva, ALI U SRBIJI NEMA ZAŠTIĆENIH! /VIDEO/

Politika

PALMA: Moguće je da su uhapšeni kriminalci u Srbiji imali podršku iz inostranstva, ALI U SRBIJI NEMA ZAŠTIĆENIH! /VIDEO/

Podeli vest

Srbija je jedina država na svetu koja je uhapsila jednu tako jaku kriminalnu grupu. Hapšenjem Belivukove kriminalne grupe padaju u vodu sve optužbe opozicije u Srbiji na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha. Hapšenje tih 18 kriminalaca znači da država nije imala nikave veze sa njima, jer da je bilo drugačije država ne bi smela da ih uhapsi. U drugim državama, a posebno u državama koje su činile bivšu Jugoslaviju, postoje ili slične ili malo blaže mafijaške grupe kao ova što je uhapšena u Srbiji, ali te države ne smeju da se sa njima obračunaju iz straha zbog neke prethodne saradnje sa njima, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na televiziji Pink


- Hapšenje ove kriminalne grupe znači zaštitu, ne samo dece predsednika Vučića, već to je zaštita dece svih građana Srbije i svakog pojedinca u našoj zemlji. Znate da u svetu, na primer u Čikagu ili u Parizu postoje kvartovi gde vam govore da u njih ne ulazite, a da ne pričam o Crnoj Gori. Međutim sada će Vučić da bude glavna tema napada iz tih država koje ne smeju da se obračanavaju sa kriminalom. I zbog borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije i zbog ekonomskog napretka Srbije i zbog toga što je Srbija u borbi protiv korona virusa i u vakcinaciji jedna od najboljih u svetu - rekao je Marković i dodao:

Foto: printscreen

- Vidite Crnu Goru koja je član NATO pakta, koja nije bila dobila nijednu vakcinu, kada je u Srbiju stigla i druga tura i krenula je i revakcinacija. I Vučić je čovek koji ima viziju i zato on smeta nekim državama i ja pretpostavljam da je neko iz inostranstva umešan u rad te kriminalne grupe koja je uhapšena u Srbiji i da su im malo pomogli. “Ali na sreću, pokazalo se da u Srbiji nema zaštićenih. Borba protiv organizovanog kriminala je mnogo ozbiljna stvar. Policija je uvek uradila svoj deo posla, ali pojedinci iz Suda i Tužilaštva su često donosili presude povratnicima u kriminalu sa kaznom “OD”, a ne “DO”, odnosno sa minimalnom, a ne maksimalnom kaznom ili čak da budu i oslobođeni ili da se oduži postupak. Sada je došlo vreme da toga više nema. Ne mislim generalno na Sud i Tužilaštvo, ali ima pojedinaca koji su tako radili. Srbija postaje jedna bezbedna zemlja, u kojoj obezbeđenje ima samo državni vrh i u kojoj se građani ne plaše. Pre 12 godina su se hapsili samo, da tako kažem “perači prozora”, a nisu se hapsile glavne “dase”, kao što je sada slučaj. Ovo hapšenje daje sigurnost svakoj porodici u Srbiji i to je poruka ostalim kriminalcima i onim sitnijim da se povuku ili da pobegnu iz Srbije - istakao je Marković.

SVI SRBI DA GLASAJU ZA SRPSKU LISTU

- Pozivam sve Srbe koji žive na Kosovu i Metohiji i one koji su raseljeni, a imaju pravo glasa, da obavezno izađu na vanredne parlamentarne izbore koji se održavaju u nedelju 14. februara i da glasaju za Srpsku listu. Jer, ako Srpska lista ne bi dobila svih 10 poslanika, već 8 ili 9, onda će kosovski Albanci da uzmu tog jednog Ili dva poslanika sa neke druge liste koji se preziva na “ić” ili slično i da kažu “evo postoji legitimitet” i da toga ubace u Vladu Kosova da radi po njihovom diktatu i da šteti i Srbima koji žive na Kosovu i Metohiji i državi Srbiji. Zato pozivam vas da svi izađete na izbore i zaokružite Srpsku listu - kazao je predsednik Jedinstvene Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija