• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2021

13:59

ETO KAKO SE ZAŠTITNICI KRIMINALACA JAVE SAMI! Orlić: Đilas, Tepić i ostatak ekipe od hapšenja Belivuka pokušavaju da zamute vodu! Panika? /Foto/

Politika

ETO KAKO SE ZAŠTITNICI KRIMINALACA JAVE SAMI! Orlić: Đilas, Tepić i ostatak ekipe od hapšenja Belivuka pokušavaju da zamute vodu! Panika? /Foto/

Podeli vest

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, napisao je da nasvom Tviter profilu da se tajkun Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostatak njihove ekipe od trenutka kada je Veljko Belivuk uhapšen oglašavaju o tome kao da im život zavisi od toga, te se zapitao da li je to zato jer ih hvata panika

 

- Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostatak ekipe: od trenutka hapšenja Belivuka, danima već - bez predaha "na temi" kao da im sve na svetu od toga zavisi. Da se zamuti voda, da se skrene priča, po svaku cenu - kao nikada pre. Eto kako se zaštitnici kriminalaca jave sami. Panika? - napisao je Orlić na svom Tviter profilu.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
buducnost

pre 3 godine

moralni djiki nema sta e djiki djiki dolija ces ko mali mujo

meda

pre 3 godine

Djiki moralni Djiki padaju maske svima vama iz opozicije bagro

Daki

pre 3 godine

U politici postoji jedna konstanta - Draganu Djilasu ništa ne treba verovati. Niti njegovim sledbenicima.

Pera Savic

pre 3 godine

Dali je Marinika preletacica videla ove slike?

Ekica

pre 3 godine

Aj Djilki, Djiki... Savest neda mira... Psiha je jedna veoma cudna stvar...

Romanija

pre 3 godine

Očigledno da se neki nisu obradovali kada su čuli da su se kriminalci našli iza brave.

Glasinac

pre 3 godine

Treba pozdraviti što je Srbija odlučno preduzela mere da se najozbiljnije obračina sa organizovanim kriminalom.

Nešo N

pre 3 godine

Konačno je kriminalcima u Srbiji odzvonilo.

Stepa

pre 3 godine

Ovaj je pobrkao loncice.Pre ce biti da je panika u sns-u.Njihove skupove je velja obezbedjivao,njihovog predsednika,druzio se i saradjivao sa ljudima iz policije koje je postavio njihov ministar,njihova,bivsa drzavna sekretarka se druzila sa Saletom mutavim,Rebic sedeo u istoj lozi sa Belivukom itd.Mrzi me vise da nabrajam.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija