• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Prva

14.03.2021

09:38

SELAKOVIĆ O KOVID PASOŠIMA: Ne vakciniše se da bi moglo da se putuje, ali ćemo pomoći našim građanima!

Politika

SELAKOVIĆ O KOVID PASOŠIMA: Ne vakciniše se da bi moglo da se putuje, ali ćemo pomoći našim građanima!

Podeli vest

Ako EU bude dozvolila putovanja samo onima koji su primili vakcine odobrene u Briselu, kako će putovati naši građani koji su primili kinesku ili rusku vakcinu? Na ovu temu u "Jutru" TV Prve govorio je ministar spoljnih poslova Nikola Selaković

 

- Predsednik Vučić je na jasan način govorio o tome. Mi ćemo omogućiti građanima da se testiraju i da se testiraju na antitela i sa tom potvrdom će moći da se putuje. Ne vakciniše se da bi moglo da se putuje - rekao je Selaković i dodao:

- Sa druge strane videćemo da li će EU doneti takvu odluku.

Na pitanje da li će se tu testovi naplaćivati on je odgovario:

- Testovi nisu besplatni. Vakcine nisu besplatne. država ih besplatno daje građanima. Testove će neko morati da plati - kakva će biti procedura videćemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEMOJTE DA NAM VREĐATE ZDRAV RAZUM! Selaković: Protestna nota Hrvatske najbesmislenija do sada
Politika

NEMOJTE DA NAM VREĐATE ZDRAV RAZUM! Selaković: Protestna nota Hrvatske najbesmislenija do sada

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je da je protestna nota ministarstva evropskih i spoljnih poslova (MVEP) Hrvatske, u kojoj se izražava protest zbog pretnji i uvreda na račun predstavnika hrvatske nacionalne manjine na društvenim mrežama, najbesmislenija nota koju su do sada primili, budući da se u samoj Hrvatskoj bez ičije reakcije čuju uvrede na račun predstavnika Srbije, pa i građana naše zemlje

13.03.2021

14:12

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija